Tuorein sisältö

The Departed, Get Shorty ja Snatch muuttuvat tv-sarjoiksi

23.08.2016 klo 23.45 | Luettu: 1552 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Trendi jatkuu: enemmän ja vähemmän tunnetut elokuvat saavat rinnalleen tv-sarjan.

Parhaan elokuvan Oscarilla palkittu The Departed perustuu jännäriin Infernal Affairs. Departed puolestaan toimii esikuvana sarjalle, joka ottaa perusidean ja koettaa tehdä sillä jotakin uutta.

Lainvalvoja soluttautuu rikollisten keskuuteen samalla kun rikollinen soluttautuu lainvalvojien keskuuteen. Nuori poliisi ja häikäilemättömän latinojengin jäsen ovat päähenkilöitä tällä kertaa.

Lähde: Deadline

90-luvun komedia Get Shorty perustuu Elmore Leonardin romaaniin. Tuleva tv-sarjaversio ottaa tässäkin tapauksessa vain perusidean: uusi hahmo on elokuvien tuottajaksi ryhtyvä gangsteri, jota ongelmat seuraavat Hollywoodiin.

John Travolta näytteli Chili Palmeria leffassa ja sen jatko-osassa Be Coolissa. Tv-sarjassa päähenkilön nimi on Miles Daly ja häntä näyttelee Chris O'Dowd (IT-porukka). Ray Romano (Kaikki rakastavat Raymondia) neuvottelee onnettoman elokuvatuottajan roolista. Hahmo auttaa gangsteria ymmärtämään Hollywoodin salat.

Lähde: Deadline

Harry Potter -tähti Rupert Grint on kiinnitetty tv-sarjaan Snatch, joka perustuu samannimiseen elokuvaan tutuksi tulleella tavalla. Sarja tavoittelee elokuvan eli ohjaaja Guy Ritchien tyyliä, mutta rakentaa uudet kuviot uusille hahmoille.

Päähenkilöt ovat parikymppisiä huijareita, jotka törmäävät varastettuihin kultaharkkoihin. He ajautuvat yhä syvemmälle järjestäytyneen rikollisuuden maailmaan. Sarjassa näyttelevät myös Dougray Scott (Fear the Walking Dead) ja Ed Westwick (Wicked City).

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Emma Stone ja Ryan G... Sabatonin miehistöss... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova