Tuorein sisältö

Eppu Normaali riitelee oikeudessa

14.03.2008 klo 19.21 | Luettu: 1619 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Iltalehden mukaan Eppu Normaali riiteli eilen tammisaarelaisen yrityksen kanssa Tampereen käräjäoikeudessa. Stageco Skandinavia Oy vaatii Eppu Normaali Oy:ta korvaamaan 262 000 euroa äänentoistolaitteiston maksamatta jättämisestä.

- Teimme yhteistyötä 1990-luvun lopulta saakka. Se päättyi riitaan vähän yli vuosi sitten. Outoahan tämä on, että jouduimme oikeuteen saakka. Kantajan vaatimus on pöyristyttävä, kerrotaan bändin taholta.

Kovan riidan taustalla on suullinen sopimus, jota kumpikin osapuoli tulkitsee eri tavalla. Osakeyhtiöillä oli voimassa suullinen sopimus josta tehtiin kirjallinen versio vuonna 2006. Paperien mukaan Eppu Normaali Oy tilasi tammisaarelaisfirmalta äänentoistolaitteistoa ja maksu tapahtuisi sovitusti kuukausilyhennyksinä. Stageco Scandinavia lähetti kuitenkin Syrjän yritykselle kuukausittain laskuja, joissa oli merkintä vuokrasta.

- Meillä oli suullinen sopimus ja useamman vuoden asiat menivät hyvin. Yhtäkkiä sopijapuoli tulkitsi sopimusta niin, että ensin maksamme vuokraa laitteista ja sitten sen jälkeen ostamme laitteet uudelleen omaksi, Syrjä sanoo.

Lähde Iltalehti

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Robbie Williams näke... Madagascarilaiset ja... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova