Tuorein sisältö

James Franco lakkoilee henkensä uhalla: traileri

03.09.2016 klo 18.00 | Luettu: 1948 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Hiiriä ja ihmisiä (Of Mice and Men) ja Vihan hedelmät (The Grapes of Wrath) ovat eräitä John Steinbeckin romaaneihin perustuvia klassikkoelokuvia. Seuraava yrittäjä on In Dubious Battle. Alkuperäisteos on suomennettu muotoon Taipumaton tahto.

In Dubious Battle kertoo hedelmätilalla 1930-luvulla työskentelevien amerikkalaisten lakkoilusta. Isot herrat eivät projektista innostu, vaan omien oikeuksien puolustaminen on hengenvaarallista.

James Franco ohjaa ja näyttelee pääosaa. Mukana ovat myös Bryan Cranston, Vincent D'Onofrio, Selena Gomez, Josh Hutcherson, Robert Duvall, Ed Harris ja Danny McBride. Maailmanensi-ilta on tänään Venetsian elokuvajuhlilla.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< "Steel: now - go tur... Mitä ihmettä Arman -... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

04.09.2016 klo 06.18 3 tykkää tästä

Nykyisistä nuorehkoista näyttelijöistä James Francosta ja Joseph Gordon-Levitt tuntuvat sellaisilta, että voisivat jossain vaiheessa olla samaa luokkaa kuin esimerkiksi nuo Robert Duvall ja Ed Harris ovat. Molemmat aloittivat tv:n komediasarjassa, mutta ovat sen jälkeen kehittyneet ja nousseet selvästi monen muun samaa ikäluokkaa olevan näyttelijän yläpuolelle suorituksissaan. Toivottavasti jatkavat kehittymistä, sillä veteraaninäyttelijöiden kato on jo alkanut ja tilalle tarvitaan hyviä näyttelijöitä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova