Tuorein sisältö

Timo Tolkki oikeassa - Saana kiinnostaa kansaa

16.03.2008 klo 09.33 | Luettu: 2340 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Stratovarius-johtohahmo Timo Tolkin rock-ooppera Saana - Warrior of Light Part 1: Journey to Crystal Island on herättänyt fanien huomion. Reilun viikon nettilatauksessa ollut albumi on menestynyt Tolkin mukaan mainiosti. MySpace-sivuillaan Tolkki kertoo latauslukujen jopa yllättäneen.

- Olen erittäinen tyytyväinen suuresta joukosta ihmisiä, jotka ovat ladanneet Saanan nettikaupastani. Tämä tukee täydellisesti ajatustani, että ihmiset ovat valmiita maksamaan MP3-tiedostoista, kunhan ne ovat järkevän hintaisia ja hyvälaatuisia sekä ilman DRM-suojausta. Lisäksi mukaan voi laittaa jotain bonusta. Kiitos että olette todistaneet tämän oikeaksi. Uskon uusien aikojen viimeinkin alkaneen ja näemme tulevaisuudessa yhä useamman artistin myyvän musiikkiaan suoraan järkevällä hinnalla. Viimeinkin artisteilla on mahdollisuus saada pääosa tuloista, ennen ne menivät levy-yhtiöille ja vähittäismyyntiportaalle. Urani aikana olen ihmetellyt näiden ihmisten unohtaneen sen tosiasian, että ilman muusikoita näitä firmoja ei olisi olemassa. Ja ilman musiikista kiinnostuneita ihmisiä meitä muusikoita ei olisi.

Timo Tolkin Saana on ladattavissa tai tilattavissa cd-formaatissa osoitteesta www.timotolkki.com.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Spermanluovuttajia f... Ruotsin viisuedustaj... >

Keskustelut (2 viestiä)

Urokhtor

Rekisteröitynyt 10.04.2007

16.03.2008 klo 14.30

Ilmeisesti eivät ihmiset kuulleet levyn ennakkoon julkaistuja biisejä. Mutta Tolkki puhuu ihan asiaa ja on oikeasti fanien asialla tässä. Kiitän häntä siitä. Itse en kyllä tule levyjä digitaalisessa muodossa ostamaan, mutta jos joillekin se fyysinen levy ei ole tärkeä, niin todellakin on loistavaa, että artistit itse tekevät kuten haluavat eivätkä anna levy-yhtiöiden määräillä.
morik

Rekisteröitynyt 27.06.2007

16.03.2008 klo 20.28

Jeah, hyvä juttu tosiaan sinällään. Nyt monet joilla ei välttämättä ole niin paljoa varaa ostaa aina se uusi levy fyysisessä muodossa, voi ostaa sen näin halvemmalla -> porukka ostaa lisää musiikkia -> artistitkin saavat enemmän (rahallista) kiitosta työstään.

Iha ok.

Kirjoita kommentti


149


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova