Tuorein sisältö

Uusi MacGyver herätti henkiin uuden MacGruberin

27.09.2016 klo 14.00 | Luettu: 2197 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ihmemies MacGyver on jäppinen, joka ei epäonnistu koskaan: ei edes silloin, kun hän todistettavasti niin tekee. Uuden MacGyver-sarjan traileri sai murskapalautetta, joten pilottijakso päätettiin kuvata uusiksi. Uusikin pilottijakso on haukuttu lyttyyn, mutta se keräsi komeat katsojaluvut viime perjantaina.

Komediaelokuva MacGruber on MacGyver-parodia, joka floppasi vuonna 2010. Ohjaaja Jorma Taccone ja pääosanesittäjä Will Forte ovat silti lupailleet jatkoa. He ovat äänessä taas: Jorma on paljastanut Twitterissä, että kakkososan kirjoittaminen on käynnissä. Forte kommentoi heti perään talk-show'ssa, että näin on näreet. Sitä tämä ei vielä tarkoita, että leffan rahoitus on kunnossa.

MacGruber seikkaili alunperin Saturday Night Live -sketseissä. Huumori on sen verran outoa ja kenties tarkoituksellakin kankeaa, että jopa kohderyhmä jäi odottamaan kotisohville. Jorman uusin ohjaus Popstar: Never Stop Never Stopping on vastaava floppi, jota todennäköisesti kutsutaan kulttileffaksi ennen pitkää.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Metallicalta tribuut... Päivä pilalla: moott... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova