Tuorein sisältö

Saunaan lisää bändejä

18.03.2008 klo 21.21 | Luettu: 1963 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kesän aloittava Tampereen Sauna Open Air-heavyfestari on julkistanut pari lisäystä mittavaan esiintyjäkaartiinsa. Australialainen kohubändi Airbourne ja brittiläisen 80-metallin menestyjä Saxon saapuvat Tampereelle vahvistamaan ennestäänkin todella kovaa esiintyjäkaartia. Airbourne esiintyy perjantaina 6.6. ja Saxon suunnuntaina 8.6., jolloin lavalle nousevat myös mm. Whitesnake ja Joe Lynn Turner & Graham Bonnett Rainbow-biiseineen.

Airbourne on suoraa jatkoa aussien räävittömälle hard rockille AC/DC:n ja Rose Tattoon raivaamalla tiellä. Euroopassa ja Amerikassa nyt kiertävä bändi on herättänyt valtavasti kiinnostusta ja esikoisalbumi Runnin' Wild tullaan julkaisemaan Suomessakin ennen Saunaa.


Saxon kävi viime vuonna Suomessa loppuunmyydyllä Tavastialla ja osoitti olevansa lujassa keikkakunnossa edelleen. Biff Byfordin jodolla jyräävä Saxon muistetaan 80-luvun alun 'uuden brittiläisen heavymetallin' kärkinimenä yhdessä Iron Maidenin, Motörheadin ja Def Lepparin kanssa ja bändin menestynein albumi oli tuolloin julkaistu Wheels of Steel, jota verrattiin englannissä jopa AC/DC:n Back In Blackiin. Saxon soittaa Saunassa samana päivänä kuin Whitesnake, ja molemma bändit saapuvat Tampereelle suoraan Sweden Rockista.

Saunan tarjonta nähtävillä osoitteessa www.sauna-open-air.fi


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Saksalainen metallif... Seinäjoen Vauhtiajoi... >

Keskustelut (1 viestiä)

Stifler

Rekisteröitynyt 24.01.2008

19.03.2008 klo 17.19

Hmm, taidan olla liian väsynyt kun luin tuon otiskon: "saunaan lisää blondeja". :l
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova