Tuorein sisältö

Guy Ritchie ohjaa Disneylle uuden Aladdinin

10.10.2016 klo 22.30 | Luettu: 1895 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Disney kierrättää tietenkin myös Aladdinin. Lähes kaikkien merkittävien piirroselokuvien näytellyt versiot on jo julkistettu. Nettikeskusteluissa on toisinaan epäilty, ettei Disney näe Lähi-itään sijoittuvaa Aladdinia myyvänä aiheena, mikä tavallaan saattoi olla totta, sillä Disneyn Prince of Persia: The Sands of Time floppasi vuonna 2010.

Guy Ritchie neuvottelee ohjaajan pestistä. Toiveissa on, että Aladdin aloittaa elokuvasarjan. Viime vuonna uutisoitiin, että Disney suunnittelee lampun hengen omaa elokuvaa, joka mahdollisesti johtaa Aladdiniin, mutta suunnitelmat ovat todennäköisesti muuttuneet.

Ritchie koettaa aloittaa saagan myös maaliskuussa, jolloin valmistuu King Arthur: Legend of the Sword. Alkuperäisten väittämien mukaan teos aloittaa pyöreän pöydän ritarien elokuvauniversumin.

Palataksemme Disneyn kierrätyksiin: Pete ja lohikäärme Elliott saapuu Suomeen tällä viikolla. Seuraavia kierrätyksiä ovat mm. Kaunotar ja hirviö ja "Maija Poppasen paluu" eli Mary Poppins Returns. Toiseksi tuorein julkistus on Leijonakuningas, joka tehdään uuden Viidakkokirjan tyylillä.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Saara Aalto lisää ki... Miesten Bad Moms on ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova