Tuorein sisältö

Rillit huurussa -sarjan jatkolle vain yksi potentiaalinen este?

24.10.2016 klo 15.19 | Luettu: 2349 kertaa | Teksti: J.A. KaunistoRillit huurussa -sarjan kymmenes ja "viimeinen" kausi on käynnissä. Sarja on edelleen katsojatilastojen kärjessä joten jatkon suhteen ollaan toiveikkaita.

CBS on oletettavasti valmis jatkamaan vanhoilla ehdoilla mutta jos näyttelijät intoutuvat palkankorotustoiveisiin - saattaa jatkokausien mahdollisuus kuivua kokoon.

Sarjan tähdet ovat jo nyt televisiomaailman palkkakuninkaiden joukossa. Kaley Cuoco (Penny), Johnny Galecki (Leonard Hofstadter) ja Jim Parsons (Sheldon Cooper) ansaitsevat miljoona dollaria jaksolta. Simon Helberg (Howard Wolowitz) ja Kunal Nayyar (Rajesh Koothrappali) tienaavat 900 000 dollaria jaksolta. Palkankorotusvara lienee suhteellisen olematon.


Näyttelijät tuntuvat olevan valmiina jatkolle. Ainoastaan Kaley Cuocon puheet eivät ole antaneet aihetta ainakaan useamman kauden odotukselle.

(Headlines & Global News)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Deadpoolin ohjaaja j... Saara Aalto järjesti... >

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

24.10.2016 klo 19.44 1 tykkää tästä

Kenkää Kaleylle, onhan sarja (sen pilaavia) naisia täynnä muutenkin.
pvihsgshpi

24.10.2016 klo 20.06

Joo naiset pois niin heti säästetään. Toisaalta ilmeisesti nuo rumemmat naiset ovat töissä liki ilmaiseksi kun ei vaivauduttu/pystytty listaamaan heidän tienestejään

Tuokin on aika auts että Howard ja Rajesh tienaavat vähemmän. Ja vielä sekon on auts että Howard tienaa saman kuin Rajesh

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova