Tuorein sisältö

Vanhan liiton miehenä Kela julkaisee livehurmosta vinyylinä

25.10.2016 klo 14.27 | Luettu: 1269 kertaa | Teksti: J.A. KaunistoAnssi Kela julkaisee uransa ensimmäisen livelevyn joulukuun alussa. Tuplavinyylinä ja digitaalisesti julkaistava "Parasta aikaa" on äänitetty miehen kevään konserttisalikiertueella, joka sisälsi useita loppuunmyytyjä saleja.

"Parasta aikaa -konserttisalikiertue oli urani hienoin kiertue. Olin ennakkoon varautunut siihen, että konserttisaleissa yleisö istuisi rauhallisesti ja tunnelma saattaisi jäädä hiukan kädenlämpöiseksi. Kävikin toisin: heti ensimmäisestä konsertista lähtien kuulijat hylkäsivät penkkinsä ja kiertueesta tulikin pahuksenmoiset pirskeet. En ollut tiennyt, että konserttisaleissakin voisi olla niin hikinen fiilis. Kun takana oli muutama keikka, niin totesimme, että pakkohan näitä on alkaa nauhoittaa — tämä meininki pitää saada talteen. Hurmoksellinen kiertue välittyykin hyvin tällä livealbumilla
".

Vuoden loppuun mennessä Kela on soittanut reilut 150 keikkaa. Anssi Kelan edellinen keikkaennätys 113 keikkaa saavutettiin vuonna 2001 valtaisan suosion saavuttaneen Nummela –levyn siivittämänä.

Parasta aikaa –biisilista

Miten sydämet toimii?
Jennifer Aniston
Albin Stenman
Puistossa
Milla
Petri Ruusunen
Nostalgiaa
Palava silta
Levoton tyttö
Flowers on the Steps of Eduskuntatalo
Kuolleen miehen kitara
1972
Nummela
Parasta aikaa

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kaikki haluavat Mikk... Peter Jacksonilta & ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova