Tuorein sisältö

Rillit huurussa -tähti mukana kehittelemässä keinotekoista ekosysteemiä

28.10.2016 klo 22.24 | Luettu: 3519 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto


(Foto Biospere 2, Wikipedia)

Jim Parsons esittää Rillit huurussa -sarjassa Sheldonia, maailmankaikkeuden salaisuuksia selvittelevää tiedemiestä. Myös tosielämässä Parsons on kiinnostunut tieteistarinoista - mies on mukana tuottamassa The Terranauts-nimistä sarjaa.

CW Televisionin hanke kertoo kahdeksasta tiedemiehestä, jotka selvittelevät ihmisen elinmahdollisuuksia maan ulkopuolella - ihmiskunnan pelastus mielessään. T.C.Boylen tarina perustuu osaltaan tosielämän kokeeseen. Biosfääri 2 (Biosphere 2)oli koe, jossa rakennettiin keinotekoinen suljettu ekosysteemi Arizonan autiomaahan.

Projektin takana ovat WBTV sekä Parsonsin ja Todd Spiewakin That’s Wonderful Productions. Boylen kirjaan perustuvan käsikirjoituksen työstää Zack Helm.

(Deadline)



V2.fi | J.A. Kaunisto
< The Jesus palaa pian... Suomen raskain juhan... >

Keskustelut (2 viestiä)

Czerwony

Rekisteröitynyt 11.04.2007

29.10.2016 klo 01.39 2 tykkää tästä

Mistä johtuu, että joka ikinen kerta kun en ole sisäänkirjaantuneena, eli noin kerran viikossa, on viihdeuutisissa vähintään yks "Rillit Huurussa -stara" -uutinen? Eikö niillä näyttelijöillä ole vieläkään mitään muuta meriittiä kuin se iänikuinen naururaidoitettu draamasarja vaikka hilluvat otsikoissa viikosta toiseen?
lainaa
pvhidsvphi

29.10.2016 klo 12.19

Olisko se että liki kaikilla mittareilla kyseinen sarja on tv:n suosituin komedia? Ihan sama onko pikkutyttöjä vai liki eläkeikäisiä kaulapartoja

Ja lisäksi ei ole Kaunareiden, Frendien, Sinkkuelämän tai kovin monen muunkaan tv-sarjan näyttelijöillä kuin se yksi meriitti.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova