Tuorein sisältö

Uusi Rambo-elokuva otti vaihteeksi askeleen eteenpäin

29.10.2016 klo 19.15 | Luettu: 6662 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Se on varmaa, että Rambo jatkaa seikkailujaan, paitsi jos hän ei jatkakaan. Vuosien varrella on nähty jos jonkinmoisia uutisia, jotka eivät ole johtaneet mihinkään.

Uusin käänne on se, että Ariel Vromen on kiinnitetty elokuvan Rambo: New Blood ohjaajaksi. Hänen aiempia töitään ovat The Iceman ja Criminal.

Sylvester Stallone ei jatka roolissaan, eikä leffa kerro Rambon pojasta (kuten on aiemmin mainittu), vaan John Rambosta koetetaan tehdä uusi James Bond.

Stallone ei missään nimessä palaa rooliin? Mutta hän palaakin? Rambo kohtaa avaruusolennon? Rambo saa oman tv-sarjan? Nämä ovat eräitä aiempia uutisia.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Päivä pilalla: Kylo ... Katy Perryn täydelli... >

Keskustelut (5 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

29.10.2016 klo 19.56 7 tykkää tästä

Leffa kertoo Rambon tyttärestä, joka alunperin oli poika. Mutta poika ei ole Rambon vaan Trautmanin, joka ei koskaan hyväksynyt poikansa (nyk. tyttären) sukupuolenvaihdosta. Tästä syystä päähenkilö lähti aasiaan, jossa joutui hyväksikäytetyksi pienessä kylässä. Tämän jälkeen palasi kostamaan hyväksikäyttäjälle, mutta rakastui tähän eikä voinutkaan kostaa.
lainaa
tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

29.10.2016 klo 23.24 11 tykkää tästä

Olen vahvasti sitä mieltä, että Rambolle jatkoa vain ja ainoastaan jos Stallone palaa rooliin.
lainaa
Nöhöyy16

30.10.2016 klo 02.42 3 tykkää tästä

Rape, rapeeeeeeeeeeee!!!!
lainaa
gphsvdpihvg

30.10.2016 klo 09.50 1 tykkää tästä

Olis kyl hienoa olla paikalla näissä ideointipalavereissa kuulemassa että mikä ihme mielenmaisema näillä tyypeillä on. Hei tehdään Rambo mutta annetaan Rambolle smokki ja komeat autot ja muutetaan nimikin
lainaa
weyc

30.10.2016 klo 15.25 1 tykkää tästä

Stallone on jo liian vanha palaaman Rambon rooliin.En usko että joku rebootti uusilla näyttelijöillä edes toimisi koska Rambon rooli on niin paljon sidoksissa Sylvester Stalloneen.Rambo sarjaa olisi pitänyt jatkaa 1990 luvulla tai viimeistään 2000 luvun alussa jos sille olisi haluttu tehdä kunniaa.Tuo viimeisin 2008 ilmestynyt Rambo 4 ei ollut huono elokuva mutta siinä näki jo sen että Stallonella alkoi tulla ikä vastaan.

Tekijöiden olisi jo aikaa jättää Rambo rauhaan.Se teki paljon rahaa 1980 luvulla mutta tuohon aikaan toiminta elokuvat olivat muutenkin Hollywoodin tuottoisimpia elokuvia.Mutta se oli silloin.Nykyisin monet toiminta elokuva päätyvät suoraan Netflixiin ja Blu Raylle koska ne eivät enää pärjää valkokankaalla esim jotain Star Warsia tai Avengersia vastaan.Eikä Rambo edes toimisi nykyaikana.Vietnamin sodan veteraani jolla on ongelmia.Vietnamin sodan päättymisestä on kulunut jo yli 40 vuotta.Joko Rambo olisi vanha tai sitten nykyaikaan sijoitettu joku turha rebootti.Missä Rambo taistelisi Irakissa tai Afganistanissa terroristeja vastaan.Hollywoodilla alkaa olla pula hyvistä ideoista jos he luulevat että Rambo rebootti on hyvä idea.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova