Tuorein sisältö

Eppujen seuraava julkaisu kaupoissa 25.11.

15.11.2016 klo 07.45 | Luettu: 1021 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

40-vuotisjuhlavuottaan viettävä Eppu Normaali keräsi elokuussa loppuunmyydylle Tampereen Ratinan stadionille historialliseen konserttiinsa yli 30 000 katsojaa.

Tapahtuma taltioitiin ja yli kolmen tunnin konsertti julkaistaan kolmoiscd:nä, dvd:nä ja Blu-ray -versiona perjantaina 25.11. Lisäksi myöhemmin julkaistaan keräilyharvinaisuus, tuplavinyyli, jossa mukana on myös koko konsertti cd-muodossa.

Eppujen kanssa Ratinassa juhli Santtu-Matias Rouvalin johtama Tampere Filharmonia. 90-henkiselle sinfoniaorkesterille ovat sovituksia tehneet Jaakko Kuusisto, Antti Vauramo ja Antti Paranko. Konsertin muita vieraita olivat Iiro Rantala, Eero "Safka" Pekkonen ja Eppujen alkuperäinen basisti ja tekstinikkari Mikko Saarela.

Eput ja Tampere Filharmonia nousevat Espoon Metro Areenan lavalle lauantaina 3.12.2016. Päivää aiemmin perjantaina 2.12.2016 saman katon alla näytetään EPUT-elokuva jättiscreeneiltä. Ilta huipentuu yhtyeen puoliakustiseen keikkaan, jossa kuullaan tuttuja klassikoita ja niistä tehtyjä uudenlaisia sovituksia.V2.fi | J.A. Kaunisto
< Garagefest jälleen L... Roskilden perjantain... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova