Tuorein sisältö

Kela ja vierailevat tähdet vääntävät uuteen uskoon kotimaisia biisiklassikoita

01.12.2016 klo 10.26 | Luettu: 1077 kertaa | Teksti: J.A. KaunistoAnssi Kela ja isot biisit työstää tutuista kotimaisista klassikoista uusia versioita.

TV5:n kevään viihdeuutuudessa Anssi Kelan kanssa viisuja vääntävät uuteen uskoon Sanni, Lauri Tähkä, JVG, Ellinoora, Arttu Wiskari, Elias Kaskinen, Egotrippi ja Erin.

Ohjelman jokaisessa jaksossa artistivieras haastaa Anssin biisintekoon - kummankin muusikon tehtävänä on versioida yksi legendaarinen suomalainen hittikappale. Artistivieraalla on kuitenkin etulyöntiasema: hän saa valita oman kappaleensa itse - Anssille versioitavaksi tuleva kappale on aina yllätys.

Sarjassa kuullaan myös jokaisen "käsiteltävän" biisin tarina ja tavataan alkuperäinen esittäjä tai kappaleeseen liittyvä legendaarinen henkilö. Jakso huipentuu biisien ensiesitykseen, jossa artistien läheiset pääsevät arvioimaan hittipotentiaalia.

Heti ohjelman jälkeen kappaleet julkaistaan (Spotifyssa, iTunesissa ja Iltalehden verkkosivuilla) ja kansa saa päättää kumpi kappale vie voiton. Viikon päästä Anssin suorassa tuloslähetyksessä IL-TV:ssä selviää, kummasta kappaleesta on tullut isompi biisi.

"Tämän tv-ohjelman tekeminen on ollut ehdottomasti yksi urani kohokohtia, olen nauttinut suunnattomasti sen tarjoamista haasteista. Minut on viskattu musiikillisesti lähes mahdottomiin paikkoihin ja olen joutunut venymään kauas mukavuusalueeni ulkopuolelle. Tämä on ollut hyvin opettavaista ja kehittänyt minua musiikintekijänä," Anssi Kela sanoo.

"Erityisen ilahtunut olen ollut loistavista artistivieraista, jotka sain mukaani matkalle kotimaisen musiikin ytimeen. Oli valtavan hienoa huomata, ettei yksikään vieras ollut liikenteessä puolivaloilla, vaan kaikilla oli tekemiseen samanlainen into kuin minulla itsellänikin. Olen ylpeä siitä, mitä olemme saaneet aikaan".

Anssi Kela ja isot biisit TV5:llä keväällä 2017.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Qstock julkisti pari... Päivä pilalla: kiroi... >

Keskustelut (1 viestiä)

febwofwih

01.12.2016 klo 21.25

Täysin omaperäinen idea taas. Vitonenkutonen ovat mahtavia koska ovat niin jälkeenjääneitä että näyttävät Pulmusia, Macgyvereita, The Next Generationeja ja Matlockeja vielä nytkin, mutta ei sitä jälkeenjääneisyyttä tarttis harrastaa tämmösillä ei-me-mitään-plagioitu-ideoilla, vielä kun melkein kaikki osallistujatkin ovat köhsiitäköh tuttuja
lainaa

Kirjoita kommentti


446


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova