Tuorein sisältö

Jenni Vartiaisen puhutteleva somekuva - virallista vai surullista?

05.12.2016 klo 19.20 | Luettu: 9093 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Jenni Vartiainen esiintyy uudenvuodenaattona Helsingissä suuressa konsertissa, jossa nähdään myös mm. Robin, Paula Koivuniemi, Michael Monroe, Jenni Vartiainen, Lauri Tähkä ja Darude.

Somessa Jenni on päivittänyt kuvia studiosta. Uusi levy syntyy hitaasti mutta (toivottavasti) varmasti.

Jennin tuore somekuva on kaikessa vähäeleisyydessään upea - virallista vai surullista, kysytään kommenteissa. Jennin vaaleampaa olemusta verrataan myös Ellen Pompeon roolihahmoon (Meredith Grey) ABC:n televisiosarjassa Greyn anatomia.

#easylikesundaymorning

Kuva, jonka Snapchat: Jennisnappi (@jennivartiainenofficial) julkaisi

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Eppu Normaali ja Amy... Marvelin Luke Cage s... >

Keskustelut (2 viestiä)

Kim

06.12.2016 klo 11.48 2 tykkää tästä

Hienoa V2, tällaista uutisointia lisää!! Tämä oli Jenni Vartiaiselta hyvin koskettava ja ennenkaikkea todella tärkeä instagram-päivitys.
lainaa
ivpdhsgphi

06.12.2016 klo 14.35 1 tykkää tästä

Jännä. On se jännä. Kaikenmaailman Twitterit ja Instat kehitettiin jotta jokainen saa olla oman elämänsä tyrkky, ja hänestä kiinnostuneet voivat nähdä kaikki hänen sanomisensa ja tekemisensä. Eli logiikan mukaan kaikki Jennistä kiinnostuneet voisivat seurata hänen instaansa ja nähdä tämän ja paljon muuta. Mutta sitten "journalistit" keksivät että aletaankin laittamaan näitä postaamisia uutisina, koska ilmeisesti ihmiset eivät kuitenkaan jaksa selata ihmisten instoja jollei niitä jatkuvasti tyrkytetä otsikkoina

Hyvää itsenäisyyspäivää vaan
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova