Tuorein sisältö

Hollywoodin ylipalkatuimmat näyttelijät: Johnny Depp "voitti" jälleen

07.12.2016 klo 18.55 | Luettu: 2808 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Johnny Depp ei ole katoamassa minnekään. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, Ihmeotukset ja niiden olinpaikat 2 ja seuraavan The Mummy -elokuvan jatkumoon kuuluva The Invisible Man ovat hänen tulevia isoja leffojaan.

Mutta höh. Forbes-lehden vuotuisen listan mukaan Depp on toistamiseen se näyttelijä, johon sijoittaminen ei ollut paras mahdollinen idea. Forbes ottaa kunkin näyttelijän kolme uusinta elokuvaa, joiden ensi-ilta oli ennen kesäkuuta ja jotka saivat laajan teatterilevityksen. Sitten lehti laskee, miten paljon elokuvat tienasivat verrattuna näyttelijän palkkioihin.

Jokainen Deppiin käytetty dollari tuotti 2,8 dollaria. Depp siis teki voittoa? Väärin: elokuvilla on muitakin kuluja kuin yksi näyttelijä. Liisan seikkailut peilimaailmassa, Black Mass ja Mortdecai ovat floppeja.

Hollywoodin ylipalkatuimmat näyttelijät


1. Johnny Depp - dollari tuotti 2,8 dollaria
2. Will Smith - dollari tuotti 5,0 dollaria
3. Channing Tatum - dollari tuotti 6,0 dollaria
4. Will Ferrell - dollari tuotti 6,5 dollaria
5. George Clooney - dollari tuotti 6,7 dollaria
6. Adam Sandler - dollari tuotti 7,6 dollaria
7. Mark Wahlberg - dollari tuotti 9,2 dollaria
8. Leonardo DiCaprio - dollari tuotti 9,9 dollaria
9. Julia Roberts - dollari tuotti 10,8 dollaria
10. Bradley Cooper - dollari tuotti 12,1 dollaria

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Miten näistä voi val... Erotiikkaa ja heliko... >

Keskustelut (2 viestiä)

Kalakukko

07.12.2016 klo 19.56

Onpas kyllä hattaraa analyysiä, tässähän on näillä tiedoilla kyse paskoista käsikirjoituksista, ei näyttelijän ylipalkkaamisesta. Vähintään samassa olisi pitänyt julkaista ihan suoraan kaikkien palkkiot ja nuo elokuvien tuotot. Sitten, jos Deppin ja vaikkapa DiCaprion elokuvien tuotot ovat samat, mutta ero johtuu Deppin palkasta hän on ylipalkattu.
lainaa
fioshgsiohg

07.12.2016 klo 21.06

No jos tuo top 10 otettais pois näyttelemästä niin eihän viime vuonna olisi tehty kuin noin kolme leffaa, joten koko tämä tilasto on paskaa

Helpostihan nuo tekis jollain kaduilta löydetyillä ilmaisnäyttelijöillä satoja tai tuhansia euroja voittoa, mutta kuitenkin kassavirta olis sitten jotain nelinumeroista lukua. Ja firmat kun kuitenkin arvostavat kassavirtaa lähes enemmän kuin tuottoa
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova