Tuorein sisältö

Sisältää juonipaljastuksia, The Grand Tourin neljäs jakso näytti entisen Top Gear -kolmikon pahimmillaan - mielensäpahoittajat valmiina?

10.12.2016 klo 19.10 | Luettu: 3930 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto



HUOM! Sisältää juonipaljastuksia.

Jeremy Clarksonin porukan The Grand Tourin neljäs jakso näytti entisen Top Gear -kolmikon jälleen "pahimmillaan".

Enviro mental -nimisen jakson hulvattominta antia oli Clarksonin, Hammondin ja Mayn "ekologisten" autojen kisa. Hammondin kasveilla ja oksilla vahvistettu "elävä" auto sai vastaansa Clarksonin eläintennahasta ja luista värkätyn kulkuneuvon sekä Mayn saviauton - joka matkan varrella muuntui tiiliautosta paaliautoksi!

Clarksonin nahka-ja lihaviritys vaikutti aluksi lupaavalta, varaosiakin oli helppo hakea suoraan teurastajalta, mutta useamman päivän käytön jälkeen autossa ilmeni haju-ja toukkahaittoja.

Jaksossa nähtiin myös Clarksonin arvio BMW M4 GTS -rataohjuksesta. Clarkson vertasi Bemaria Porscheen ja yllättäen Porsche voitti 10-1.

Testinauhan jälkeen Clarkson mietti studiossa, mihin vertaisi BMW:n kovaa yritystä (mutta epäonnistumista). "Kun ajattelen kovasti kielikuvaa jostakin, joka on yrittänyt todella kovaa ja epäonnistunut..."

Vastausta ei tullut mutta osa yleisöstäkin ymmärsi Clarksonin todennäköisesti tavoitelleen Chris Evansin nimeä. Evansin johtama uudistunut Top Gear ei mennyt täysin putkeen - Evans luovutti vain yhden kauden jälkeen.

Lisäksi The Grand Tourin epäonninen julkkisvieras oli tällä kertaa koomikko Jimmy Carr. Kuten kaikki julkkisivieraat, hänkään ei selvinnyt haastatteluun asti hengissä.

The Grand Tourin neljäs jakso löytyy jo verkosta

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Zack Snyder ohjaa so... Saara Aallon kumppan... >

Keskustelut (2 viestiä)

Protec

Rekisteröitynyt 26.09.2007

11.12.2016 klo 01.39 1 tykkää tästä

En oikein siitä enviro auto osiosta niin välittänyt... Muuten kyllä oli ehdottomasti paras jakso mitä Grand tourilla on ollut tarjota ja peppukipeät varmaan loukkaantuvat siitä jaksosta ja paljon :D
lainaa
hivsipghsfph

11.12.2016 klo 20.03

Koittakaa äijät nauttia. Pian on aika kun öljyä ei ole, lihaa ei saa ja maskuliinista huumorintajua ei sallita. Ovat silti itsekin sanoneet että luojan kiitos eivät syntyneet myöhempään vaan ovat kuolleita siinä vaiheessa kun touhu menee fasismin puolelle

Hiukka epäreilua silti. Tuntui varmaan samalta silloin kun NHLssä asetettiin kypäräpakko ja vanhukset eivät osanneet päästää irti oikeudestaan pelata ilman kypärää
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova