Tuorein sisältö

Entisen Top Gear -porukan irtopäitä havaittu myös Amsterdamissa

17.12.2016 klo 00.12 | Luettu: 4004 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Pari viikkoa sitten valtava Jeremy Clarksonin pää herätti huomiota rekan kyydissä Yhdysvalloissa. Sittemmin päitä on ilmestynyt lisää, myös Richard Hammondin ja James Mayn massiivisia kivikupoleita. Yllättäen entisen Top Gear -porukan irtopäitä on havaittu myös Australian Sydneyssa.

Nyt Clarksonin pää on kiinnittänyt huomiota Amsterdamissa. Oikeastaan rekan kyydissä oli myös muita vartalon osia, käsivarret, olkapää...kuulemma Clarksonin vasen käsi makasi hetken aikaa keskellä tietä liikenteen tukkona.

Entisen Top Gear -porukan patsaat lienevät Amazon Primen mainostemppu. Clarksonin porukan The Grand Tour on Amazon Primen kruununjalokivi ja oiva tapa markkinoida Amazonin laajentumista "kaikkialle".










(Express.co.uk)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ihan yössä -muija se... Faith No More -vokal... >

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

17.12.2016 klo 11.02

Eikö tätä porukkaa voisi jo opetella tuntemaan Grand Tour -porukkana, eikä muistella tuota vanhaa ohjelmaa? Tosin Suomessahan tulee edelleen tuon porukan "uusia" Top Gear -kausia.
lainaa
vdshipif

17.12.2016 klo 11.33

Ei varmaan ole tarpeen. Top Gearia kuitenkin tekivät vuosikaudet. Vaikka kaikki äijien jutut pitää ottaa varauksella niin ovat varmaan siinä oikeassa että energia ei riitä Grand Tourin pyörittämiseen vuosikaupalla. Siis nyt täytyy Amazonin markkinoida niin paljon kuin pystyvät tätä ryöstölippulaivaansa
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova