Tuorein sisältö

'Vertailu entiseen ei ole reilua', toteaa ex-Top Gear -juontaja Chris Evansin juontajakaudesta

18.12.2016 klo 13.42 | Luettu: 2518 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto



Entisen Top Gear -porukan Amazon Primella nähtävä uusi autoiluohjelma The Grand Tour on nähtävissä joulukuun alusta lähtien "kaikkialla" Amazonin laajentuessa ympäri palloa. Myös Australiaan.

James May on todennut News Corp Australialle uskovansa australialaisten pitävän ohjelmasta. Ainakin jaksoista joissa ajetaan aavikolla - ja niitäkin riittää.

"Lisäksi ohjelmassa on paljon elementtejä, joista jokainen pitää - uusia autoja, superautoja, joku kaatuu, räjähdyksiä ja asioita menee rikki. Elementtejä, jotka tekevät The Grand Tourista ennemminkin tilannekomedian kuin autoiluohjelman.

May puolustelee myöskin uudistuneen Top Gearin juontajia. Chris Evansin ja Matt LeBlancin henkilökemiat olivat pettymys. Vaikka Evans luovutti vain yhden kauden jälkeen, tehtävä oli enenmmän kuin haastava.

"Mielestäni vertailu ei ole reilua. Meiltä meni vuosia saavuttaa yhteinen henkilökemiamme, joka perustuu toisiimme kohdistamaamme naljailuun. Jos tekisimme kaiken uudelleen, aloittaisimme yhteistyön nollasta, se näyttäisi varmaan jäykältä ja "ylikohteliaalta". Heidän pitäisi oppia vihaamaan toisiaan".

(News.com.au)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Saara Aalto missasi ... Päivä pilalla: Kylo ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova