Tuorein sisältö

Sarjisheppu Justus seksikkäässä murhatrillerissä: traileri

21.12.2016 klo 18.30 | Luettu: 6127 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tammikuussa alkava tv-sarja Riverdale herättää vaihtelevia reaktioita. Kyseessä on nuorekas jännitys- ja draamasarja, jossa kauniilla ihmisillä on salaisuuksia ja murha selvitettävänä. Riverdale on se kaupunki, jossa asuu Justus eli englanniksi Archie.

Justus on pian 75 vuotta täyttävä sarjakuvasankari, joka on seikkaillut monen tyylisissä tarinoissa. Jos olet tutustunut häneen vaikkapa Apu-lehden kautta, uusi tv-sarja kuulostanee suunnilleen yhtä järkevältä kuin kuulostaisi Karviseen perustuva seksikäs murhamysteeri.

Archie on tv-sarjassakin "tavallinen amerikkalainen teini". Kielletty suhde musiikinopettajaan on päättynyt. Muusikon ura on pojalla mielessä, vaikkei kukaan enää opasta häntä: laulajatyttö Josiella on mielessä vain oma bändinsä (joka on tuttu sarjakuvasta Josie and the Pussycats). Archien naapuri Betty (suom. Helena) joutuu tuttuun tyyliin kisaamaan Archien huomiosta uuden oppilaan Veronican (suom. Valpuri) kanssa. Paikallisen kultapojan traaginen kuolema on yhä kaikilla mielessä kouluvuoden alussa.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sci-fiklassikkoon Me... Päivä pilalla: Darth... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova