Tuorein sisältö

Brittitähden sinkku teki historiaa USA:ssa

28.03.2008 klo 14.12 | Luettu: 1671 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Brittitähti Leona Lewiksen jo Euroopassa tunnettu hitti Bleeding Love on noussut Yhdysvaltojen Hot 100 –singlelistan ykköseksi. Ykköstila on historiallinen saavutus ja on ensimmäinen brittiläisen naisartistin Amerikan singlelistan ykkönen yli 20 vuoteen.

Bleeding Love on toinen brittihitti, joka on noussut USA:n Hot 100 –listan kärkeen, edellinen oli James Bluntin kappale You Are Beautiful. Vuosi sitten Top 10:een ylsi Amy Winehouse.

Leona Lewis on viettänyt viime viikot tiukasti USA:ssa, paikallinen levy-yhtiö on järjestänyt tähden esiintymään kaikissa isoimmissa TV-ohjelmissa. Leona on esittänyt Bleeding Love-hittinsä suosituimmissa talkshow-ohjelmissa The Oprah Winfrey Show ja The Tonight Show with Jay Leno. Bleeding Love on komeillut myös USA:n iTunesin ykkösenä viimeiset kaksi viikkoa. Leona Lewiksen debyyttialbumi Spirit julkaistaan Yhdysvalloissa 8. huhtikuuta.

Lewisin Spirit-albumi on nopeimmin myynyt debyyttialbumi Englannin listahistoriassa. Tähän päivään mennessä albumia on myyty jo lähes kolme miljoonaa kappaletta. Bleeding Love oli brittien myydyin single vuonna 2007 pysytellen singlelistan ykkösenä seitsemän viikkoa.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Maailman pohjoisin r... Amerikan Psykon kirj... >

Keskustelut (1 viestiä)

Perushuttua

28.03.2008 klo 15.19

Eipä nähätävsti paljoa vaadita, että päästään ykköseksi. Mitätön perusbiisi on kyseessä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova