Tuorein sisältö

Apinoiden planeetan sota tuo takaisin klassisen hahmon

23.12.2016 klo 16.00 | Luettu: 3473 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Uudet Apinoiden planeetta -elokuvat seisovat omilla jaloillaan, mutta viittaavat aiempiin leffoihin. Ensi kesänä valmistuva War for the Planet of the Apes esittelee mykän ihmistytön, joka lähtee matkalle Caesarin ja muiden apinoiden kanssa. Caesar on kokenut raskaan tappion ja hän tuntee hyvin vähän sympatiaa ihmiskuntaa kohtaan, mutta tyttö muistuttaa häntä pehmeistä arvoista.

Tyttö on mykkä ja hänen nimensä on Nova. Myös vuoden 1968 elokuvassa ja sen jatko-osassa esiintyy Nova: painajaismaiseen tulevaisuuteen putkahtanut päähenkilö kiintyy yhteen mykkään ihmiseen ja nimeää hänet Novaksi.

Se on vahvistettu, että kyseessä on "sama hahmo". Merkitseekö tämä mitään? Alkuperäinen elokuva kertoo vuodesta 3978 ja uusi elokuvasarja viipyilee yhä 2000-luvulla.

Apinoiden planeetan synnyssä mainitaan, että avaruusalus Icarus on lähtenyt liikkeelle. Sama alus löytyy 60-luvun elokuvasta. V2.fi spekuloi: ehkä tuleva jatko-osa tuo Icaruksen tulevaisuuteen, mutta ei niin kauas tulevaisuuteen kuin alunperin.

Lähde: Entertainment Weekly

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nummirock vahvistui ... Elvis, Johnny Cash j... >

Keskustelut (1 viestiä)

bvsorhighfiobg

23.12.2016 klo 17.33 1 tykkää tästä

Mä tulkitsin aina että tyttö on mykkä koska apinat ovat kaapanneet, raiskanneet yms eikä nuo ihmiset parhaimmillaankaan muuta kuin murisseet ja öhisseet. Että oikeastaan psykologinen trauma oli puhumattomuuden syy ja se sopi hyvin siihen muuhun ahdistavaan ja kolkkoon tunnelmaan

Että kiitti vaan taas lapsuuden pilaamisesta
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova