Tuorein sisältö

Subbari hyppää 70-luvulle

28.03.2008 klo 19.59 | Luettu: 3574 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Subbari aikamatkaa päiväksi menneisyyteen. Trippi 70-luvulle tehdään Life on Mars -sarjan alkamisen kunniaksi maanantaina 7. huhtikuuta. Subtv:n kanavailme kääriytyy koko päivän ajaksi seiskari-asuun musiikkia myöten. Kanavatunnisteet ja Subin logo kylpevät vuosikymmenelle tunnusomaisessa värimaailmassa. Ajanmukaisen kanavamusiikin on tehnyt HIMin riveistä tuttu muusikko Janne "Burton" Puurtinen.

BBC:n etsiväsarja Life on Mars alkaa nykyajasta: etsivä Sam Tyler (John Simm) etsii naisen murhaajaa, kun hänen poliisissa työskentelevä tyttöystävänsä kidnapataan. Tapahtuneesta järkyttyneenä Sam jää auton alle - ja herää vuonna 1973. Onko hän kuollut, koomassa, tullut hulluksi vai joutunut oikeasti menneisyyteen? Johtava brittiläinen tv-lehti Broadcast valitsi Life On Marsin vuoden luovimmaksi draamasarjaksi 2007. Pääosissa loistavat tämän hetken hienoimpiin brittinäyttelijöihin kuuluvat Philip Glenister ja John Simm.

Life on Mars on ensimmäinen kansainvälinen tv-sarja Suomessa, jonka ensi-ilta on netti-tv:ssä. Aloitusjakson voi katsoa Subin sivuilla osoitteessa http://www.lifeonmars.fi. Jakson katsottuaan voi vastata kysymyksiin ja voittaa samanlaisen auton kuin sarjan etsivillä - kuparinruskean Ford Cortinan vuosimallia -73. Helmee...

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Amerikan Psykon kirj... Pahojen poikien porn... >

Keskustelut (2 viestiä)

Osiris

28.03.2008 klo 23.16

Noh noh, se on kylläkin vain Sub eikä Subtv. ;)
lainaa
wildlord

Rekisteröitynyt 25.07.2007

29.03.2008 klo 10.40

Mulla ei vaan toimi toi jakso. Pätkii ja pätkii. Sama on yle areenalla jos ottaa laaduksi korkean. Se on sama antaako sen puskuroida miten pitkään vaan, niin silti pätkii. Tuolta en ainakaan itse löytänyt matala laatuista versiota :/.

E: Sen verra vielä, että äske alko toimii
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova