Tuorein sisältö

KISS sanoi 'ei kiitos' Donald Trumpille? Gene Simmons selventää huhua

30.12.2016 klo 22.06 | Luettu: 2082 kertaa | Teksti: J.A. KaunistoGene Simmons on selventänyt huhua, jonka mukaan KISS olisi todennut "ei kiitos" tiedusteluille esiintyä presidentti Donald Trumpin tammikuisessa virkaanastujaistilaisuudessa.

Gene Simmonsin vaimo Shannon paljasti Twitterissä Trumpin edustajien ottaneen yhteyttä ja tiedustelleen asiaa. Simmons oli kuulemma kieltäytynyt.

Fox Newsin aamuohjelmassa "Fox & Friends" Simmons totesi ettei soittoa tullut missään vaiheessa. Ja Simmons sentään tuntee Trumpin.

"As far as I know, nobody ever called me. I know Donald Trump, I know our president-elect well enough, I suppose, but I never got a call."

Kysyttäessä vastausta, jos virallinen pyyntö olisi esitetty, Simmonsin kommentti oli välttelevä;

Simmonsin mukaan pelkästään asiasta puhuminen on ongelmallista sillä vastakkainasettelu on niin räikeää. "Presidentti on valittu, mitä jos mennään eteenpäin ja lopetetaan poliittinen tai mikälie pelleily".

Simmons oli aikoinaan mukana Trumpin johtamassa julkkis-Diilissä. Simmons on jo aikaisemmin tuonut ilmi oman kantansa julkimoiden esittämiin julkisiin poliittisiin kannanottoihin; julkkisten tulisi pitää mielipiteensä omana tietonaan. "Miksi jonkun bändin jäsenen mielipide pitäisi kiinnostaa ketään? Meikäläistä ei kiinnosta tippaakaan, mitä esimerkiksi presidentti Obama ajattelee Led Zeppelinistä".

(Blabbermouth.net)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Saara Aalto tarjoaa ... Rillit huurussa -täh... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova