Tuorein sisältö

Ben Affleck jatkaa jossittelua: ohjaan sen Batmanin ehkä

03.01.2017 klo 21.52 | Luettu: 1778 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Jos asiat sujuvat täydellisesti, Ben Affleckin ohjaama ja tähdittämä The Batman saapuu teattereihin ensi vuonna (ja on niin laadukas, että etuliitteelle "The" nyökytellään, eikä naureta).

Affleck vakuuttaa, ettei hän tee elokuvaa, ellei hän ole varma, että siitä tulee erittäin hyvä. Aikooko hän tehdä sen?

"Idea on se. Mutta asiaa ei ole vahvistettu, eikä käsikirjoitusta ole olemassa", Affleck sanailee.

Sisäpiirijuorujen mukaan Warner Bros. tahtoo kuvausten alkavan tänä keväänä Los Angelesissa. Nämä juorut tukevat sitä väittämää, että leffa on tulossa ensi vuonna, vaikka myös vuodesta 2019 on puhuttu.

Batfleck nähtiin viimeksi Suicide Squadissa, jolle valittiin ensin ensi-iltapäivä ja sitten ohjaaja, jonka oli puserrettava pikavauhtia kokoon tarina, jota muokattiin kuvausten päätyttyäkin. Affleckin ohjaus Argo on palkittu vuoden parhaan elokuvan Oscarilla, joten Affleckilla on lupa esittää "julkisia uhkauksia" näinkin myöhäisessä vaiheessa.

Olipa käsikirjoitusta olemassa tai ei, Joe Manganiellon on tarkoitus näytellä Deathstrokea, eli palkkamurhaajaa, joka kykenee haastamaan Batmanin sekä fyysisesti että taktiikoillaan.

Batman nähdään marraskuussa elokuvassa Justice League. Affleckin uusin ohjaus Live by Night saapuu Suomeen ensi viikolla.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Näyttelijöillä toteu... Mediahuhu, Celebrity... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova