Tuorein sisältö

Stratovariuksen rumpali jättää bändin - ainakin uusi pesti on julkistettu

05.01.2017 klo 01.06 | Luettu: 3276 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Päivitys uutiseen: Vahvistus, uudesta The Hypothesis -pestistä huolimatta Rolf Pilve jatkaa normaalisti Stratovariuksessa

Toukokuussa 2016 debyyttialbuminsa julkistaneen The Hypothesiksen riveissä on tapahtunut soittajan muutos - rumpali Waltteri Väyrynen keskittyy pääaktiinsa Paradise Lostiin ja hänen tilalleen on nostettu Rolf Pilve Stratovariuksesta.

Rumpalinvaihdokseen ei sisälly "minkäänlaista draamaa", todetaan The Hypothesiksen suunnalta.

"On mahtavaa olla mukana yhdessä maamme kovimmista melodisen deathmetallin edustajista! En malta odottaa mitä tulevaisuus tuo tullessaan The Hypothesikselle", toteaa Rolf Pilve.

Yhtyeeltä on myös odotettavissa uutta materiaalia - ainakin somen mukaan bändi on parhaillaan Kouvolan Deep Noise Studiolla.

We're ready! Bring it on! @deepnoisestudios

Kuva, jonka The Hypothesis (@thehypothesisband) julkaisi


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Natsit jatkavat USA:... Liv Tyler hehkuttaa ... >

Keskustelut (4 viestiä)

JuhaniU

05.01.2017 klo 07.44 3 tykkää tästä

Ihmiset soittavat välillä useassa bändissä yhtä aikaa. Olisikohan tästä ollut asiallista kysyä vaikka sähköpostilla tai puhelimella Pilveltä itseltäänkin, kun Stratovariuksen sivuilla ei ole mitään merkintää miehistönvaihdoksesta?
lainaa
SimoHolakka

05.01.2017 klo 08.38

No hei, tässähän sanotaan että on NOSTETTU sieltä Samovaarista, joten miksi kukaan haluaisi enää laskeutua kun on ylemmäksi päässyt. Eli ilman muuta jättää bändin, sehän on selvää.
lainaa
Dreakki

05.01.2017 klo 09.03 7 tykkää tästä

Totuudesta viis. Sai kivan klikkiotsikon.
lainaa
OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

05.01.2017 klo 16.20

J. A. Kaunisto, kannattaisi varmaan tehdä tälle "uutiselle" jotain. Ei Rolf Pilve ole Stratovariusta jättämässä. Kyllä, hän menee soittamaan rumpuja The Hypothesikselle, mutta ei missään ole mainintaa hänen lähdöstään Stratovariuksesta. Ja mitä tulee tuohon "ei liity mitään draamaa", niin olet sotkenut kyllä pahemman kerran rumpalit. Alkuperäinen uutinen kuuluu näin:

There is no drama involved with the line change. The Hypothesis frontman Juuso Turkki comments:

"Waltteri is and always will be a friend of ours and we will share the stage again someday!"

Eli tuossa "draamassa" oli kyseessä Waltteri, ei Rolf. Jos kirjoittaa tällaisia juttuja, kannattaa sisäistää se uutinen ensin. Muuten tulee kirjoitettua vain paskaa.
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova