Tuorein sisältö

Pari Buzzcocksin punk-harvinaisuutta uusiojulkaisuina

11.01.2017 klo 14.08 | Luettu: 1181 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto



Howard Devaton ja Pete Shelleyn vuonna 1976 perustama englantilainen punk-bändi Buzzcocks julkaisee 40-vuotisen uransa kunniaksi uusintapainokset bändin uran kannalta merkittävästä "Spiral Scratch" -EP:stä sekä vuonna 1976 julkaistusta "Time's Up" -bootlegistä.

Spiral Scratch -EP:n ensimmäinen painos julkaistiin vuonna 1977, jolloin se myi nopeasti loppuun. Uusintapainos julkaistaan 27. tammikuuta 7-tuumaisena vinyylinä, digitaalisesti sekä rajoitettuna painoksena 7" vinyyliä sisältäen alkuperäisen lehdistötiedotteen.

Buzzcocks sai alkunsa Sex Pistols -yhtyeen luoman punk -ilmiön myötä 70-luvulla. Devaton ja Shelly olivat järjestämässä tapahtumia, joiden ajatuksena oli tukea Sex Pistolsia ja tuoda punk kaupungeista pienempiin kuntiin.

Time's Up -bootlegin uusintapainos julkaistaan 10.3. samaan aikaan "Buzzcocks (mk.1) Box" kokonaisuuden kanssa. Boksi sisältää muun muassa "Spiral Scratch" ja "Time's Up" -vinyylit sekä CD:t, audio ja video -latauskoodit, valokuvia ja julisteita.

Sekä Time's Up että Spiral Scrach -julkaisuilta löytyvään Breakdown biisin musiikkivideo on myös julkaistu. Video on kuvattu vuonna 1976 Buzzcocksin keikalla Manchesterissa.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Marky Ramone’s Blitz... Venäläinen 'rock-jum... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova