Tuorein sisältö

Idols-Kristian kiistää riidat Ari Koivusen kanssa

31.03.2008 klo 09.16 | Luettu: 3976 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Idols-tähtien Kristian Meurmanin ja Ari Koivusen välille on mediassa viritelty kiivasta vihanpitoa. Iltalehden verkkosivujen mukaan Meurman on blogissaan haukkunut Idols-Arin kunnolla. Vihanpidon syyt liittyvät kommentteihin edesmenneen Mia Permannon suhteen.

- Vaikka eräs nimeltä mainitsematon Idols-kilpailun voittaja onkin haukkunut minut tekopyhäksi ja julkisuudenhakuiseksi paskiaiseksi (teki sen vielä kaiken lisäksi suoraan kiertuemanagerilleni - tietämättä kenen kanssa puhuu, tosin), pakko on myöntää, etten ole tunteeton. On hieman inhottavaa saada kuulla "hakevansa näkyvyyttä julkisuudessa" suriessaan ystäväänsä, Meurman kirjoittaa blogissaan.

- Tämä edelleen nimeltään mainitsematon Suuri Kuuluisuus on myös ilmoittanut, etten ole ollut missään tekemisissä edesmenneen laulajattaren kanssa useisiin kuukausiin. Siinä tapauksessa joku on valehdellut minulle ja alistanut minut illuusioille, tilitys jatkuu.

Kristian ei missään vaiheessa mainitse Koivusta nimeltä mutta viittaa kuitenkin tekstissä "nimeltä mainitsemattomaan Idols-kilpailun voittajaan".

Kristian Meurmanin kotisivuille lisätyssä viestissä riita tyrmätään huhupuheeksi. Sivujen ylläpitäjän viestissä todetaan asian olevan Iltasanomien tulkintaa.

- Tässä laitetaan nyt sanoja suuhuni. Jos minulla on jotain selvittämättömiä asioita jonkun ihmisen kanssa, oli hän julkisuuden henkilö missä maassa tahansa tai ei, en lähde itkemään niitä mediaan. Asiat täytyy voida selvittää suoraan asianomaisen kanssa. Näin aion tehdäkin, todetaan Kristianin suulla miehen kotisivuilla.

Sivuilla todetaan lisäksi "nimeltä mainitsematon Idols-voittaja"-lauseen saattavan tarkoittaa monia henkilöitä. Meurmanin blogissa vuosilukua tai maata, jossa kyseinen Idols-voittaja vaikuttaa ei ole mainittu.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Korttipeli kiinnosti... Negative nappasi suo... >

Keskustelut (1 viestiä)

Fy_fan_oksettaa

31.03.2008 klo 11.22

(Fy fan, toi möörmannin naama oksettaa... )Ne on "Juoruämmiä", jotka levittävät muiden yksityisiä keskusteluja julkisuuteen. Keskusteluja, joista on ollut vain toisen käden tietoa. Motiivi? Ei kai vaan niskaan satanut negatiivisen huomion kääntäminen muualle? Epämääräisiä vihjailuja on ilmeisen helppo heittää, mutta sopii sitten seisoa myös sanojensa takana. Sopisi Kristiankin lukea se Miehen Tie uudestaan.
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova