Tuorein sisältö

Aikuisten Wolverine ottaa pesäeroa edeltäjiinsä: uusi traileri

19.01.2017 klo 22.10 | Luettu: 2004 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Logan valmistuu maaliskuussa. Hugh Jackman näyttelee Wolverinea viimeistä kertaa, ellei Ryan Reynolds onnistu ylipuhumaan häntä Deadpoolin jatko-osaan.

Ikääntynyt Wolverine joutuu huolehtimaan dementoituneesta professori Xavierista ja nuoresta tytöstä. Ikäraja on korkea ja tunnelmat ovat vakavia ja alakuloisia. Uusi traileri jopa ilmoittaa, etteivät X-Men-sarjakuvat kerro koko totuutta Wolverinesta.

Deadpool menestyksekkäästi pilkkasi X-Men-elokuvien sekavaa jatkumoa. Ehkä jokaisen tulevan episodin kannattaa suosiolla ilmoittaa, että kaikki aiemmin nähty oli humpuukia. X-Men: Apocalypse tavallaan esitteli uuden nuoren tiimin, mutta sisäpiirijuorut kuvailevat myös seuraavaa tiimielokuvaa uudeksi aluksi, vaikka muutamat hahmot rooleissaan jatkavatkin.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jättibudjetin Power ... Iron Maidenin kesäis... >

Keskustelut (1 viestiä)

hsdoshgiovsh

19.01.2017 klo 23.08

Eli ei pahista. Eli ei ollut mikään ongelma ettei ollut oikeutta käyttää Mysteriota, Hulkia, Hawkeyeta, Red Skullia jne jne.

Toki Hughi tekee taas jo itsessään leffasta katsottavan. Tähän olis kyl aika sopiva lopettaa kun X-23kin on nyt saatu "sarjassa" esiteltyä. Mitään kunnon leffaa on tuskin jatkossa lupa odottaa. Eka osa oli ainoa jossa monihenkisen tiimin tarina oli jotenkin onnistuttu pitämään hengissä niin että leffassa oli myös draamaa pelkän mätkinnän ja erikoisefektien sijasta.

Lopetus siis tarkoittaa että tekisivät ihan oikean rehellisen rebootin. Kaikki vaihtoon ja uutta leffa kohdellaan kuin X-Men #1:stä. Ja ennen sitä voisi pitää n. 10 vuoden tauon. Mutta sinä aikana Hugh voisi vierailla parissa Deadpoolissa
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova