Tuorein sisältö

Turmion Kätilöt tiedottaa miehistönmuutoksesta

25.01.2017 klo 15.26 | Luettu: 2390 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Turmion Kätilöt tiedottaa miehistönmuutoksesta.

Herra Spektaakkeli eli Spellgoth alias SG.7 (Tuomas Rytkönen) poistuu bändin lviekokoonpanosta ja suorittavasta miehistöstä. Spektaakkeli jatkaa edelleen yhtyeen luottograafikkona.

Uudesta kokoonpanosta tiedotetaan lähipäivinä.

"Tämä ei ole välirikko eikä sisällä mitään erimielisyyksiä mistään asiasta. Tätä ratkaisua on yhdessä pohdittu viimeisen vuoden ajan ja nyt on sen aika. Spektaakkeli jatkaa edelleen yhtyeen luottograafikkona mutta livekokoonpanossa häntä ei enää nähdä eikä kuulla. Kukaan meistä ei ole korvaamaton, mutta myönnettäköön että Herra Spektaakkeli lienee maailman vaikeimmin korvattava hahmo ja siksi emme sitä edes lähde yrittämään. Lähipäivinä kerromme silti tarkennuksia kokoonpanostamme. 13 vuotta on pitkä aika ihmisen elämässä ja diskoihmisen roolissa se kerrotaan viidellä kuten koirankin elämässä. Yhtye kiittää Spektaakkelia tästä ajasta sekä niistä nauruista ja itkuista joita olemme yhdessä saaneet maailmalla kokea. Meille sinä olet Turmion Kätilö niin pitkään kuin henkesi haisee ja vielä sen jälkeenkin. Hyvää onnea ja menestystä kaikille bändeillesi ja projekteillesi, tulemme seuraamaan niiden vaiheita erityisellä tarkkuudella. We love you, Tuomas".

"Tämä ei ole loppu. Alkuja on tuhansia. Saatana kutsuu minua. Tuhannet kiitokset vuosista, rakkaat ystävät" (Spektaakkeli)


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Päivä pilalla: The R... Shaft - kivikova dek... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova