Tuorein sisältö

Sunset Park elokuussa Jyväskylässä - ensimmäiset artistinimet julkistettu

26.01.2017 klo 12.25 | Luettu: 781 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Sunset Park -festivaali järjestetään Jyväskylän Lutakonaukiolla 25.8.

Featarialue alue laajenee merkittävästi ja sen tuotanto on entistä näyttävämpää. Ensi kesän festivaali on jatkoa 2015 pidetylle Kemut-tapahtumalle, joka keräsi Lutakonaukiolle kolmena päivänä yhteensä 22 000 juhlijaa. Nyt käytössä on aiempaa laajempi tapahtuma-alue, kahdella esiintymislavalla.

Sunset Parkin kansainvälistä artistikaartia edustavat Sigala, joka on yksi brittiläisen tanssimusiikin suurimmista tähdistä sekä Espanjasta Los Angelesiin hiljattain muuttanut Sak Noel, jonka viimevuotinen Sean Paulin kanssa tehty megahitti Trumpets soi laajalti Suomen radiossa.

Lisäksi Sunset Parkissa nähdään mm. venäläinen duo Filatov & Karas, DJs From Mars, The Second Level, Alex Mattson ja Kiro.

"Tänä vuonna Sunset Parkissa on 2,5 tuntia pidempi tapahtuma-aika kuin viime kerralla. Lisäksi mukana on selkeästi enemmän ulkomaisia artisteja. Myös esiintyjämäärä on kasvanut viime vuodesta, mikä tuo mukanaan enemmän vastinetta pääsylipuille", toteaa festivaalin artistikiinnityksistä vastaava Sami Vepsäläinen.

Festivaalille julkaistaan vielä lisää artisteja kevään aikana.

Sunset Parkin lipunmyynti on jo alkanut Ticketmasterissa.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Relentless julkaisi ... Ruisrock vahvisti li... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


138


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova