Tuorein sisältö

Vuoden urheilutapahtuma USA:ssa - nyt Viasatin kautta koko kansalle

05.02.2017 klo 08.20 | Luettu: 1809 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto



Viasatin superviikonloppu huipentuu sunnuntaina pelattavaan Super Bowliin. Yön peliä alustetaan kattavalla ennakkostudiolla. Super Bowl ilmaiseksi Viasat Urheilu -kanavalla.

Kyseessä on ehdottomasti vuoden urheilutapahtuma USA:ssa. Super Bowl houkuttelee vuosittain satoja miljoonia katsojia eri puolilta maailmaa ruudun ääreen.

Tämän vuoden Super Bowl on järjestyksessä 51 ja pelikentällä toisensa kohtaavat hallitseva mestari New England Patriots ja Atlanta Falcons. Falconsilla on takanaan vakuuttava kausi mutta New England Patriotsilla on taskussaan jo neljä mestaruutta 2000-luvulta.

Ottelua ennakoivassa studiossa analysoidaan sekä Falconsin, että Patriotsin pelaamisen vahvuuksia, tutustutaan joukkueiden avainpelaajiin ja kuullaan mitä finaalijoukkueiden edustajat miettivät ottelun alla. Tuomas Tahvanaisen isännöimässä studiossa nähdään asiantuntijoina Mika Laurila ja miesten maajoukkueen puolustuksen koordinaattori Kalle Karppinen.

NFL Super Bowl, su 5.2. Viasat Urheilu -kanavalla:

klo 24:00 alkaa Super Bowl pre game -studio ja klo 01:00 itse ottelu Atlanta Falcons - New England Patriots (selostus: Mika Laurila ja Mikko Koikkalainen).




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tilt ruutuun maalisk... Päivä pilalla: Krist... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova