Tuorein sisältö

Super Bowl -mainoksia: Stranger Things, Baywatch, Genius ja muuta

06.02.2017 klo 13.45 | Luettu: 2213 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

V2.fi:n uneton toimittelija kokosi Super Bowl -sunnuntain satoa yhteen yöllä, mutta muutama pätkä on vielä vilkaisematta.

Stranger Things -mainos paljastaa, että yksi viime vuoden suosituimmista tv-sarjoista jatkuu Netflixissä halloweenin tienoilla - ja viittaa nyt myös Haamujengiin. Tekijöiden lupausten mukaan nostalgia on pintaa ja hahmojen ja mytologian syventäminen jatkuu tunnelmien synkentyessä.


Toukokuussa valmistuva Baywatch pyrkii tekemään 90-luvun tv-sarjasta itsetietoisen hittikomedian 21 Jump Streetin jalanjäljissä. Potentiaalia on ilmassa, sillä nettikansa on keskustellut kuumeisesti mm. siitä, onko leffa tarkoituksella vai oikeasti huono ja ovatko muidenkin kuin Dwayne Johnsonin tissit tarpeeksi isot.


Hieman taiteellisempi Genius-mainos esitettiin sattuneesta syystä heti Lady Gagan väliaikaesityksen jälkeen. Genius on huhtikuussa alkava tv-sarja, joka kertoo tarinan historiallisesta nerosta jokaisella tuotantokaudella. Geoffrey Rush ja nuoremman polven Johnny Flynn näyttelevät Albert Einsteinia alkajaisiksi.


24: Legacy alkoi Yhdysvalloissa juuri ennen Super Bowlia, joten sekin on saanut uusia mainoksia. Legacy kertoo taistelusta terroristeja vastaan tutulla tyylillä, mutta hahmot ovat uusia: Corey Hawkins ja Miranda Otto nappasivat keskeisimmät roolit.


Ilmoitusluontoinen asia:


Bai bai.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Myös Battle Beast la... Päivä pilalla: Darth... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova