Tuorein sisältö

Jack Nicholson tekee paluun komediassa

08.02.2017 klo 16.00 | Luettu: 2161 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

79-vuotias legenda Jack Nicholson nähtiin viimeksi elokuvassa How Do You Know, joka floppasi vuonna 2010. On väitetty, että hän on eläkkeellä, mutta tuoreen tiedon mukaan hänet on kiinnitetty elokuvan Isäni Toni Erdmann uuteen versioon.

Isäni Toni Erdmann on parhaan vieraskielisen elokuvan Oscarista kisaava saksalainen komedia. "Toni Erdmann" on nimi, jonka omalaatuisen huumorintajun omaava mies antaa sivupersoonallisuudelleen, kun hän ryhtyy terrorisoimaan tytärtään. Liike-elämässä ahkeroiva tytär vaikuttaa onnettomalta, joten isä yrittää piristää häntä typerillä tempauksilla.

Uudessa versiossa tytärtä näyttelee Kristen Wiig. Heillä, jotka tuntevat Toni Erdmannin ja Wiigin uran, on syy olettaa, että amerikkalainenkin versio tulee olemaan särmikäs.

Muutamia vuosia sitten Nicholson harkitsi esiintymistä elokuvassa St. Vincent, mutta hän menetti mielenkiinnon ja suositteli tilalle Bill Murrayta, joka roolin hyväksyi. St. Vincent valmistui 2014.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Toton 40-vuotisjuhli... Schwarzenegger aikoo... >

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

08.02.2017 klo 19.06 3 tykkää tästä

Hienoa, seuraavaksi sitten Sean Conneryn paluu.
lainaa
vipshprg

08.02.2017 klo 21.00 2 tykkää tästä

Luojan kiitos. Mä jo luulin että vetää dementiakodissa kuin Simo Salminen. Vois tulla Affleckin Batmaniinkin vaikka Hugoksi niin vois olla jotain toivoa
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova