Tuorein sisältö

Harry Potter -tähtiä saapuu Suomeen

28.06.2007 klo 09.00 | Luettu: 1598 kertaa | Teksti: Jouni Hirn

Suomen Harry Potter -faneilla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus tavata perjantaina 13.7. ensi-iltansa saavan uuden Harry Potter -elokuvan Harry Potter ja Feeniksin kilta näyttelijöitä ilmielävinä. Elokuvassa esiintyvät Katie Leung ja Bonnie Wright saapuvat Helsinkiin keskiviikkona 11.7.

Elokuvassa Harry Potterin ihastuksen kohdetta Cho Changia näyttelevä Katie Leung sekä Ron Weasleyn pikkusiskoa Ginny Weasleyä näyttelevä Bonnie Wright tervehtivät Harry Potter -faneja keskiviikkona 11.7. klo 16.30 - 18.00 Tennispalatsin ja Kampin kauppakeskuksen välisellä aukiolla järjestettävässä tapahtumassa, jossa on luvassa näyttelijöiden tapaamisen lisäksi muutakin ohjelmaa.

Tennispalatsiaukiolla on mahdollisuus testata uutta Harry Potter ja Feeniksin kilta Xbox360-videopeliä. Faneille järjestetään myös Harry Potter -aiheinen tietokilpailu ja paikanpäällä jaetaan myös Harry Potter ja Feeniksin kilta -elokuvajulisteita.

Tapahtumassa on mahdollista voittaa liput klo 18.00 Tennispalatsissa alkavaan Harry Potter ja Feeniksin kilta -kutsuvierasnäytökseen. Viisi parhaiten elokuvan teeman mukaisesti pukeutunutta voittaa liput itselleen ja ystävälleen illan kutsuvierasnäytökseen sekä näyttelijöiden henkilökohtaiseen tapaamiseen.

V2.fi | Jouni Hirn
< Jone Nikula huonon m... Tähdet vauvauutisten... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova