Tuorein sisältö

Norja on Venäjän miehittämä - infoa suositun jännityssarjan toisesta kaudesta

16.02.2017 klo 08.04 | Luettu: 850 kertaa | Teksti: J.A. KaunistoMiehitetty (Okkupert) oli aikoinaan Norjan kaikkien aikojen kallein tv-sarja. Suositun trillerisarjan toinen kausi valmistuu maaliskuun aikana ja se tullaan näkemään Suomessa suoratoistopalvelu Viaplayssa syksyn aikana. Sarjan ensimmäinen kausi on katsottavissa Viaplayn ohjelmistossa 20. helmikuuta alkaen.

Sarja perustuu suositun dekkarikirjailija Jo Nesbøn alkuperäisideaan.

Norjan uusi ja ympäristöystävällinen hallitus on lopettanut öljyn ja kaasun tuotannon, mikä johtaa energiakriisiin Euroopassa. Jotta EU-maat eivät joutuisi kärsimään Venäjä tarjoutuu ”auttamaan” Norjaa tuotannon uudelleen käynnistämisessä. Kuka asettuu vastarintaan ja kuinka paljon olet valmis maksamaan vapaudestasi?

- Olemme iloisia, että Viaplay on tässä kanssamme ja siitä, että sekä Suomi, Ruotsi, Tanska ja Norja tulevat näyttämään sarjaa samanaikaisesti. Uusi kausi jatkaa todellisuutta, joka on pelottavan lähellä meidän ”mitä jos…” skenaariotamme, ei ainoastaan miehityksen, vaan myös poliittisten seurausten osalta, sanoo Gray.

Toisessa kaudessa Norja on edelleen venäläisten miehittämä. Poliittinen tilanne hankaloituu entisestään, kun EU ei pysty päättämään, miten tilanne tulisi hoitaa. USA:n presidentillä ei ole intressejä suojella muuta kuin omaa etuaan.

Suurin osa toisen kauden tapahtumista keskittyy Norjan rajojen ulkopuolella, koska EU:n osuus tarinassa kasvaa.

Ensimmäisestä kaudesta tuttu ohjaaja Erik Skjoldbjærg jatkaa yhtenä sarjan luojista.

Uudella kaudella tullaan näkemään ensimmäiseltä kaudelta tuttuja näyttelijöitä, kuten Ingeborga Dapk?nait?, Henrik Mestad, Ane Dahl Torp, Selome Emnetu ja Eldar Skar.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Valoa Festivaali vii... Ilosaarirock julkist... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti

64215

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova