Tuorein sisältö

American Horror Story kiinnostui möröstä nimeltä Donald Trump

17.02.2017 klo 00.27 | Luettu: 2253 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Säälimätön kauhusarja American Horror Story on käsitellyt noitia, friikkejä, mielipuolia ja murhaajia. Seitsemäs kausi käsittelee Yhdysvaltain presidentinvaaleja. Aivan: niitä vaaleja, jotka päättyivät äskettäin. Sarjan luoja Ryan Murphy on puhunut asiasta hyvin lyhyesti, mutta hän ehti vastata "öö, ehkä" siihen kysymykseen, onko mukana Donald Trumpin vastine.

Nimeä kaudella ei vielä ole, mutta kuvaukset alkavat kesällä. Tässä vaiheessa olisi kohteliasta paljastaa, jos kyseessä on vitsi, joten faktana uutista on pidettävä.


Trumpin nousua tullaan käsittelemään taiteessa urakalla. Tuoretta tietoa on sekin, että suunnitteilla on kaksi itsenäistä 8-10-jaksosta koostuvaa minisarjaa.

Oscar-palkittu kirjoittaja Mark Boal (The Hurt Locker) kynäilee toisen ja aikoo samalla aloittaa ohjaajan uran. Sarja keskittyy nimenomaan vaaleihin. Tutkivien journalistien tiimi avustaa.

Toisella minisarjalla on nimikin: Trump: It Happened Here. Sitä kirjoittaa Scott Conroy, joka on luonut komediasarjan Embeds. Tämä sarja visioi, että Trumpin matka presidentiksi alkoi siitä, kun Diili-ohjelma keksittiin. Sävy on humoristinen.

Lähteet: Deadline (Boal-sarja), Deadline (Conroy-sarja)

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Love Actually saa pi... Adam Sandlerin narin... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova