Tuorein sisältö

Jalkapallo kasvattaa suosiotaan myös Suomessa - lätkä edelleen ykkönen

17.02.2017 klo 08.45 | Luettu: 548 kertaa | Teksti: J.A. KaunistoSuomi ei ole enää pelkkä jääkiekkomaa.

Enemmistö suomalaisista seuraa sekä lätkää että futista - Barcelona ja Liverpool suosituimmat seurat.

Maksu-TV-operaattori Viasatin teettämä tutkimus osoittaa, että suurin osa 18-65-vuotiaista urheilun suurkuluttajista luokittelee itsensä sekä jääkiekko- että jalkapalloihmisiksi.

Jalkapallon asema on Suomessa vahva. Urheilun suurkuluttajista 36 prosenttia seuraa aktiivisesti sekä jääkiekkoa että jalkapalloa. Jääkiekko on edelleen ykköslaji, vastaajista pelkkää jääkiekkoa seuraa 34 prosenttia kun pelkän jalkapallon ystäviksi ilmoittautuu vain 15 prosenttia.

Viasatin legendaarinen jalkapallokommentaattori Pasi Rautiainen näkee jalkapallon nousun väistämättömänä. "Maailman suurin laji kasvaa kaikkialla maailmassa ja se näkyy tietenkin Suomessakin. Valioliigaa ja Chämppäriä on nykyään helppo seurata eri laitteilla, ja se tietenkin syventää suhdetta lajiin. Suomalaiset futisfanit ovat lojaaleja lajille ja sille omalle joukkueelleen, se näkyy tuloksissa".


(Tutkimus tehtiin viikolla 5/2017. Tutkimuksen otos oli 500 henkeä ja kohderyhmä 18-65-vuotiaat urheilua aktiivisesti seuraavat suomalaiset)V2.fi | J.A. Kaunisto
< Secret Entertainment... 'Kysyvät vasepuukiss... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti

22555

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova