Tuorein sisältö

Arman Alizad ensimmäistä kertaa metsästysretkellä - mukaan tarttui saaliin lisäksi innostus

18.02.2017 klo 01.57 | Luettu: 4950 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Arman Alizad kertoo somessa olleensa elämänsä ensimmäisellä metsästysretkellä. Kokemus tuskin jää viimeiseksi. "Oon pitkään ollut sitä mieltä että jos haluan syödä lihaa, on parempi että pyydystän edes osan siitä itse".

"Tänään löysin jälleen uuden palan itseäni ensimmäisellä metsästysretkelläni. Tuntui hyvältä olla luonnossa, kuunnella sen ääniä, sen hiljaisuutta. Metsästys on kokonaisvaltainen elämys kaikenikäisille ihmisille joka koetaan luonnon kanssa, mutta olen myös aina halunnut tietää millaista olisi pyydystää oma ruokansa. Se oli hyvä kokemus. Olin itse vastuussa lihasta jonka syön".

Mun ensimmäinen fasaanini. Tänään löysin jälleen uuden palan itseäni ensimmäisellä metsästysretkelläni. Tuntui hyvältä olla luonnossa, kuunnella sen ääniä, sen hiljaisuutta. Metsästys on kokonaisvaltainen elämys kaikenikäisille ihmisille joka koetaan luonnon kanssa, mutta olen myös aina halunnut tietää millaista olisi pyydystää oma ruokansa. Se oli hyvä kokemus. Olin itse vastuussa lihasta jonka syön. Olin itse jahdannut sitä (unohtamatta tietenkään taitavia ajomiehiä ja koiriamme), itse tappanut sen, itse suolistanut ja nylkenyt. Oon pitkään ollut sitä mieltä että jos haluan syödä lihaa, on parempi että pyydystän edes osan siitä itse. Näin osaan kunnioittaa ja arvostaa ruokaani ihan eri tavalla. Aion valmistaa tästä linnusta parhaan koskaan tekemäni aterian. Jokainen teistä tekee tietysti omat ratkaisut. Syöttekö lihaa vai ette, metsästättekö sen itse vai ostatte kaupasta. Mulle tää päivä merkitsi paljon, eikä jää mun viimeiseksi metsästysretkeksi.

Henkilön Arman Alizad (@armanalizad) jakama julkaisu





V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kiertue lähestyy, Sa... Sami Hedberg tähditt... >

Keskustelut (5 viestiä)

Metsästäjä

18.02.2017 klo 02.39 1 tykkää tästä

Hienoa että juuri hän nostaa tätäkin asiaa pinnalle. Olen niin lopen kyllästynyt puolustelemaan rakasta harrastustani luonnosta täysin vieraantuneiden kaupunkilaisten kanssa.
lainaa
kaktuz

Rekisteröitynyt 27.05.2007

18.02.2017 klo 03.35 2 tykkää tästä

kannattaa harrastaa vielä kun on laillista suomessa
lainaa
pihsvihs

18.02.2017 klo 12.36

Tuossakin vaan se että jos kaikki viis miljoonaa hemmoa ottais aseen kouraan ja menis metsästämään oman ruokansa niin metsät olisi viikossa typötyhjät, ja sitten alettais rähjäämään keskenään

Siinä kyl samaa mieltä että muutenkin tämä on ihan vinksahtanutta toimintaa että sikalan karsinassa parisataa possua odottaa pihviksi päätymistä, samaa fazerin puikulapussia löytyy suomen kaupoista yhteensä miljoonia ja seuraavana päivänä tulee uudet, 10 000 autoa suhaa päivittäin parinsadan metrin matkaa töihin ja kauppaan ja niin edelleen.
lainaa
muke

10.04.2017 klo 21.49

onko armanilla suoritettu metsästäjän tutkinto?
lainaa
muke

10.04.2017 klo 21.53

Hienoa arman kortti löytyy, arvostus sinua ja ohjelmiasi kohti noussut
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova