Tuorein sisältö

Ruotsalaisen metalliorkesterin Oaklandin keikka peruttiin bändin väitetyn natsimielisyyden johdosta

19.02.2017 klo 01.21 | Luettu: 3488 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ruotsalaisen black/war metal -orkesteri Mardukin lauantain keikka Yhdysvaltain Oaklandissa peruttiin bändin väitetyn natsimielisyyden johdosta.

Keikkapaikan julkaiseman tiedon mukaan keikka peruuntuu mellakoinnin pelossa ja yleisen turvallisuuden johdosta - antifasistit ovat keränneet joukkojaan mielenilmauksia varten.

Tietojen mukaan keikan peruuntuminen johtui lopulta poliisin päätöksestä.

Anti-Fascist Action Bay Area -nimien ryhmittymä oli Facebookin kautta masinoinut samoin ajattelevia "barrikadeille". Lue ryhmän kirjoitus täältä.




(Blabbermouth)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Yhden miehen rock-bä... Päivä pilalla: teini... >

Keskustelut (3 viestiä)

Bladekill

Rekisteröitynyt 07.08.2007

19.02.2017 klo 09.20 8 tykkää tästä

Eli siis bändin lauluissa ja albumissa on viittauksia Natsi-Saksaan ja WW2 historiaan mikä on ehkä lievintä mitä death/black metal bändit tekevät. En nyt ole yllättynyt jos nuo jointti huulessa ja baskeri päässä heiluvät anarkistit eivät ole ottaneet asioista selvää mutta tässä musiikkikontekstissa on kyse lähes aina vihasta about kaikkea kohtaan ja järkyttämisestä.

Tämä ei tietenkään tarkoita, että itse bändi tai sen jäsenet olisivat missään määrin natsimielisiä ja tottapuhuen vaikka olisivatkin niin käsittämätöntä että poliisi taipuu vasemmistoterroristijärjestön edessä. Berkeleyn mellakoista tulisi ottaa oppia ja varata kyynelkaasua, kumiluoteja/projektiilikiväärejä ja mellakkapoliiseja moninkertaisesti. Hyvin vaarallista antaa täysin vapaat kädet täysin moraalittomalle rikosllisjärjestölle kuten ANTIFA:lle päättää millaiset tapahtumat ovat ok ja mitkä eivät ole. Se ei todellakaan tule jäämään näihin väitetyihin "natsi"-juttuihin.
Muokannut: Bladekill 19.02.2017 klo 09.22 lainaa
Suatanallinennatsi

19.02.2017 klo 11.52 3 tykkää tästä

Tästähän paheksunnan piiristä puuttuu kirkkohörhöt, jotka ovat ilmeisesti edelleen järkyttyneitä Fuck Me Jesus -levyn kannesta.
lainaa
Insill

Rekisteröitynyt 11.08.2008

19.02.2017 klo 12.02 2 tykkää tästä

On olemassa kahdenlaisia fasisteja: fasistit ja antifasistit.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova