Tuorein sisältö

Hellboy 3 on sataprosenttisesti kuollut ja kuopattu. Jälleen.

21.02.2017 klo 19.03 | Luettu: 2188 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ohjaaja Guillermo del Toro lupasi käydä vakavan keskustelun Hellboy 3:sta hahmon luojan Mike Mignolan ja hahmon näyttelijän Ron Perlmanin kanssa, mikäli riittävän monet fanit näyttävät peukkua tälle ajatukselle. Peukkua tuli ja del Toro on lupauksensa täyttänyt.

Leffaa ei tehdä. Ei nyt, eikä koskaan.


Kolmas Hellboy on julistettu kuolleeksi moneen kertaan, mutta toivo on aina päässyt pilkahtamaan. Esimerkiksi kun del Toro ja kumppanit intoilivat Pacific Rimistä ja uudesta yhteistyösopimuksesta, sivuhuomautus oli se, että ystävyys saattaa johtaa Hellboyn paluuseen.

Pacific Rim menestyi riittävän hyvin saadakseen jatko-osan (toinen ohjaaja kuvaa sitä parhaillaan), mutta iso hitti se ei ole ja del Toron Crimson Peak on floppi. Del Toro on tiettävästi tarjonnut Hellboyta kaikille mahdollisille tahoille vuosien varrella, eikä ole ilmeistä syytä, miksi rahoituksen saaminen olisi helpottunut. "Poika" Perlman on jo 66-kesäinen.

Del Toro on saanut filmattua kylmän sodan päiviin sijoittuvan fantasian The Shape of Water, jossa kalamies rakastuu. Ensi-ilta on tänä vuonna.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Näin hoituu Emma Wat... Jenni Vartiaisen Tur... >

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

21.02.2017 klo 21.06 1 tykkää tästä

Hyvä, koska eka oli hyvä, mutta toinen osa meni jo vähän pitkäveteiseksi kaikkine sivujuonineen. Etenkin aikamatkustus oli vähän liikaa, vaikkakin T-Fordeilla tehty takaa-ajokohtaus oli ihan mielenkiintoinen 1910-luvun maisemissa.
lainaa
ihrgviho

22.02.2017 klo 20.02

juujuu haudattu niinkuin superzombi. nousee vuoden välein esiin kunnes joku kikkare tehdään tai tulee maailmanloppu
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova