Tuorein sisältö

Kotimainen metallibändi solmi diilin kansainvälisen Metal Bladen kanssa

27.02.2017 klo 16.52 | Luettu: 1113 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Folkmetallista eeppisempään "elokuvametalliin" siirtynyt Crimfall solmi levytyssopimuksen amerikkalaisen Metal Bladen. Crimfallin seuraava albumi Amain julkaistaan elokuussa.

"Olemme enemmän kuin innoissamme tästä mahdollisuudesta työskennellä legendaarisen Metal Blade -lafkan kanssa. Se palkitsee kaikki nämä vuodet joiden aikana olemme painineet kolmannen albumin valmistelujen kanssa. Voimme vihdoin jakaa työmme hedelmät kaikkein tunnetuimman ja arvostetuimman lafkan kautta. Crimfall ei tee koskaan mitään puolittain, joten voitte olla varmoja, että panemme kaikki peliin tämän albumin kanssa, koska nyt meillä on hieno mahdollisuus nostaa kaikki taas aivan uudelle tasolle", Crimfall kommentoi uutta sopimusta.

Crimfallin musiikissa on vaikutteita Pohjolan muinaisista synkistä pakkasista ja sen juuret ovat black metallin perinteissä, mutta tämä kaikki on kiedottu massiiviseen orkestrointiin ja eeppisen elokuva-soundtrackin tunnelmaan.

Bändin kolmas albumi yhdistää kahden aiemman levyn parhaat puolet uusien elementtien kera. Amain on kuin peto valmiina hallitsemaan tulevia taistelukenttiä!
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tom of Finland tavoi... Ikä on vain numero -... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova