Tuorein sisältö

Hyvä syy, miksi Weekend Festivalin liput kannattaa ostaa nyt

06.03.2017 klo 11.03 | Luettu: 7798 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto



Monissa muissa maissa musiikkifestivaalien lippujen hinnoittelu on ollut jo pitkään monipuolisempaa kuin Suomessa. Suomessa on totuttu lähinnä siihen, että aiemmin ostetut liput ovat myöhemmin ostettavia halvempia.

Elokuun 4.-5. päivinä järjestettävä Weekend Festival on esimerkki musiikkifestivaalista, joka on mullistanut oman lipunmyyntinsä aiemmista vuosista. Festivaali alensi lippujensa hintoja ja on ottanut käyttöön myös dynaamisen hinnoittelun.

Dynaaminen hinnoittelu tarkoittaa sitä, että lippujen hinnat nousevat aina satunnaisen ajanjakson välein. Esimerkiksi yhden päivän liput maksavat nyt alkaneen viikon ajan 65 euroa mutta tämän jälkeen 80 euroa. Samaan aikaan myös hintojen halventaminen on jatkunut, sillä kyseinen 65 euron hinta on huomattavasti viimevuotista 79 euroa edullisempi.

Kahden päivän VIP-lippu maksaa aluksi 195 euroa, mutta nousee sitten 50 euron hyppäyksin.

"Dynaamisesti nousevalla hinnoittelulla pyrimme saamaan lippuja myytyä entistä aiemmin. Samalla pystymme panostamaan vieläkin rohkeammin megasuosittujen artistien hankintaan emmekä joudu jännittämään, miten viime hetkien lipunmyynti etenee. Näin toimivat monet muutkin isot festivaalit maailmalla", kertoo Weekend Festivalin markkinointipäällikkö Jyri Heikkinen.

Weekend Festival on ollut jokaisena vuonna jo ennakkoon loppuunmyyty. Festivalille odotetaan tänä vuonna yhteensä noin 60 000 hengen yleisöä.

Weekend Festivalin lavalle nousevat elokuussa mm. The Chainsmokersin, Armin van Buuren, Deadmau5, Clean Bandit, Rae Sremmurd, Alok, Cheat Codes, Dillon Francis, GTA, Sound Rush, Tungevaag & Raaban ja Valentino Khan sekä Mikael Gabriel, Teflon Brothers ja Alex Mattson.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kuustosen Mikko omal... Lapsilta kielletty W... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova