Tuorein sisältö

Suomalainen Sauerland-tallin iskijä tänään kehässä

11.03.2017 klo 12.59 | Luettu: 2381 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto



Viaplayn kamppailukevät käynnistyy ryminällä. Tänään lauantaina on tiedossa Tomi Hongan debyyttiottelu Saksasta ja heti seuraavana viikonloppuna äärimmäisen mielenkiintoinen UFC-ilta, jossa on mukana peräti kaksi suomalaista – Makwan Amirkhani sekä Teemu Packalén.

Honka teki vuoden alussa ammattilaissopimuksen Sauerland-tallin kanssa, ja pääsee nyt ensimmäistä kertaa tositoimiin uuden työnantajansa illassa. Debyyttivastustajana alemmassa raskassarjassa iskevällä Hongalla on puolalainen Mateusz Gatek (5-8).

Lähetys alkaa Viaplayssa klo 19.45. Tomi Hongan ottelu on vuorossa heti toisena.

Viaplayn kevään ensimmäinen kotimaan kamaralla järjestettävä ammattilaisnyrkkeilyilta tulee olemaan 25.3. Kisahallissa järjestettävä Juho Haapojan uran jatkon määrittävä ottelu. Toukokuussa on vielä luvassa todellista herkkua Turusta, kun kehään astuvat sekä Eva Wahlström, Edis Tatli että Niklas Räsänen. Kaikki ottelut katsottavissa yksinoikeudella Viaplayssa.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Game of Thrones -täh... Päivän pila: Darth V... >

Keskustelut (2 viestiä)

Fudis

11.03.2017 klo 20.57

Viaplay näyttää myös oikeasti mielenkiintoista asiaa, nimittäin jalkapalloa. Kaunisto voisi tehdä uutisia vaikka UCL:n ja FA Cupin otteluista.
lainaa
pidsvihsfv

11.03.2017 klo 21.27

Taitaa olla muutenkin eka kerta kun mitään urheilua (esports höhö) uutisoidaan täällä. No parempi tämäkin kuin Anette
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova