Tuorein sisältö

Cherin ex-mies Sonny Bono kuoli aikoinaan salamurhan uhrina?

04.04.2008 klo 14.27 | Luettu: 3228 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Sonny Bono kuoli hiihto-onnettomuudessa vuonna 1998. Ei pidä paikkaansa, väittävät FBI:n tutkimukset. Cherin kumppani niin lavalla kuin oikeassa elämässä kuoli salamurhaajan suorittaman iskun johdosta.

Entinen FBI-agentti Ted Gunderson väittää Globe-lehden haastattelussa, ettei hiihto-onnettomuudelle löydy yhtään todistetta. Salamurhan suhteen todisteita on olemassa. Ex-agentin mukaan Sonny Bonon kuolema linkittyy kansainväliseen ase-ja huumekauppaan. Rikolliset vaiensivat mahdollisen tietoturvariskin eli Sonny Bonon. Miehen pelättiin paljastavan rikollisista piireistä tietämänsä sisäpiiritiedot.

Gundersonin mukaan salamurhaaja hoiteli hiihtämässä olleen Bonon hengiltä ja lavasti kuoleman onnettomuudeksi. Tutkijan mukaan Bonon ruumis tulsii kaivaa haudsta ja aloittaa murhatutkimukset.

Myös tutkija Bob Fletcher on asiasta samaa mieltä. Fletcherin mukaan hankkeessa oli mukana lisäksi USA:n hallinnon jäseniä.

- ei ole epäilystäkään, etteikö Sonny Bonoa murhattu. Hänet haluttiin hiljentää.

Sonny Bono oli yhdysvaltalainen popmuusikko ja republikaanisen puolueen poliitikko. Bono tuli tunnetuksi Sonny & Cher -duosta, jonka toisena jäsenenä oli hänen puolisonsa Cher. Hänellä oli myös vähäinen ura näyttelijänä; hän esiintyi mm. komediaelokuvassa Hei, taas me lennetään.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Morrissey voitti ant... Hellboy 2:n uusi tra... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova