Tuorein sisältö

Suomen suurin juhannusjuhla lisäsi artisteja

20.03.2017 klo 12.33 | Luettu: 1515 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suomen suurin juhannusjuhla, Raumanmeren Juhannus, on julkistanut lisää ulkomaisia ja kotimaisia huippuartisteja. RMJ:hin saapuvat Pendulum Live, Shaggy, Knife Party ja David Hasselhoff.

Live-kokoonpanollaan hiljattain paluun tehnyt Pendulum nähdään tänä kesänä monien megafestareiden pääesiintyjänä ympäri maailman. Viimeksi vuosia sitten livenä Provinssissa nähty kokoonpano teki tuolloin vuoden keikaksi -kehutun esiintymisensä ja hullaannutti 30 000 hengen yleisön.

Muita nyt julkistettavia artisteja ovat Nikke Ankara ja Töölön Ketterä sekä Efo, Housemotion, J7, Kotso, Laz Perkins, Mr. Castle, Proteus, Sonny, Tom & Hills, Rony Rex ja Zacharian.

Jo aiemmin vahvistettuja RMJ-nimiä ovat Scooter, Showtek, Tungevaag & Raaban, Rasmus ja Günther sekä Jenni Vartiainen, Antti Tuisku, JVG, Kaija Koo, Sanni, Teflon Brothers, Apulanta, Popeda ja Yö.

RMJ:n lipunmyynti on käynnistynyt ennätysvilkkaana. Lipuista on myyty jo yli kolmannes eli yli 20 000 kappaletta. Kaiken kaikkiaan tähän kolmipäiväiseen festivaaliin Rauman Otanlahdessa 22.-24. kesäkuuta odotetaan noin 60 000 hengen yleisöä.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kaunotar ja hirviö l... Alicia Vikander läht... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova