Tuorein sisältö

Jussi69 saa oman nimikkoliköörin

21.03.2017 klo 11.55 | Luettu: 1502 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Jussi69 saa oman nimikkoliköörin.

Huhtikuun alussa julkaistaan lakritsilla ja chilillä maustettu likööriuutuus, jonka etiketissä komeilee yksi maamme kansainvälisesti tunnetuimmista rocktähdistä. The 69 Eyes -yhtyeen Jussi 69 on antanut juomalle kasvonsa.

Liköörin on tuottanut Scandinavian Wine & Spirits Porvoon tehtaallaan. Yhtiön hallituksen puheenjohtaja Kari Uimonen kommentoi juomauutuuden valmistumista seuraavasti:

"Liköörin koostumus valmistui vuoden 2016 lopulla. Tämän jälkeen alkoi kansainvälisen myyntistrategian ideointi. Alusta asti oli selvää, että ainutlaatuinen juoma tarvitsee ainutlaatuiset kasvot. Haussa oli henkilö, joka tavoittaisi kuluttajat yhtä lailla Suomessa kuin maailmalla. Ryhdyimme laatimaan listaa kiinnostavista, tunnistettavista mediapersoonista. Lista oli lyhyt ja ytimekäs ja sen ykkösenä komeili Jussi 69. Juoman tumma väri ja sen asennetta hehkuva chilin maku ovat silkkaa rockia, kuten on Jussikin", kommentoi Yhtiön hallituksen puheenjohtaja Kari Uimonen.

"Minulle on suuri kunnia olla mukana tässä projektissa. Olen aina rakastanut chiliä ja tässä juomassa on juuri oikeassa suhteessa lakritsin makeutta ja chilin tulisuutta. Potkua on juuri sopivasti, ei liikaa eikä liian vähän. Tässä on aivan mahtava piristysruiske juomavalikoimiin niin maailmalle kuin omaan baariini", hehkuttaa Jussi69.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Yhdysvaltalainen ind... American Crime Story... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova