Tuorein sisältö

70 vuotta täyttänyt brittitähti, eläkkeelle vasta arkussa

27.03.2017 klo 12.00 | Luettu: 2626 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Sir Elton John on viettänyt 70-vuotispäiviään.

Los Angelesissa vietetyissä juhlissa olivat paikalla mm. Stevie Wonder, Lady Gaga ja Ryan Adams, jotka myös esiintyivät tapahtumassa.

Myös Elton John on miettinyt kiertueita - olisiko jo aika suunnata viimeiselle laajamittaiselle kiertueelle. Artisti haluaisi viettää enemmän aikaa perheensä ja lastensa kanssa.

"Kun oli nuorukainen, 70 ikävuotta tuntui maailmanlopulta. Mutta tilanteet muuttuvat. Olet juuri niin vanha kuin mitä tunnet sisimmässäsi".

Elton Johnin ystävä Bernie Taupin on Mirrorin haastattelussa todennut että hän jää eläkkeelle arkussa. "Sama koskee Eltonia".

"Olemme työhevosia. Meillä on yhä samaa paloa kuin aikoinaan 1960-luvulla".




(PinkNews)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Eläkeläiset kierrätt... Power Rangers haasto... >

Keskustelut (2 viestiä)

Jeppeliini

27.03.2017 klo 12.32

"Olet juuri niin vanha kuin mitä tunnet sisimmässäsi".

valitettavasti näin ei ole, solujen uusiutumisessa virheet alkavat kasvaa voimakkaasti 40 ikävuoden jälkeen, vanheneminen ja kehon rapistuminen on vääjäämätöntä. Kasvoja voi retusoida kirurgilla mutta suolistoa, sisäelimiä ja aivoja ei. Ei auta vaikka näyttäisi nuorelta ja olisi nuorekas.

Ihmisestä on tullut vanha silloin kun hän alkaa uskotella iän olevan vain numeroita.
lainaa
rusinanaama

27.03.2017 klo 16.00

Tuo on niin totta, vanhojen kurppien alkaessa selitellä että ikähän on vain numeroita niin mittarissa alkaa olla yli viiskymmentä... Ja mikä häpeä on olla vanha, minä vaan kysyn?? Se on uskomaton suunta nykyihmisten elämässä ,että pitäisi olla ja näyttää mahdollisen nuorelta. Elton on vanha ukko ja vanhenee joka päivä lisää.. Tehnyt ihan hyvää musaa ja saanut muutakin hyvää aikaiseksi.. Nyt vaan nauttimaan vanhana oloa ja elämään riemuiten joka päivä..
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova