Tuorein sisältö

Selostajalegenda Matti Kyllönen mukana uudella Viafree-palvelulla - luvassa vauhtia ja vaarallisia tilanteita

27.03.2017 klo 14.44 | Luettu: 2239 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Selostajalegenda Matti Kyllönen on olennainen osa uutta Viafree-nettitelevisiokonseptia.

Moottoriveneiden kuninkuusluokan F1-veneiden MM-sarja on osa uuden Viafree -nettitelevision tarjontaa. Viasat ja Viafree ovat allekirjoittaneet sopimuksen sarjan tv-oikeuksista, joka astuu voimaan välittömästi.

Kaikkiaan seitsemän GP-osakilpailua käsittävän MM-sarjan osakilpailut näytetään suorina lähetyksinä ja ne selostaa moottoriurheiluääni Matti Kyllönen.

Sami Seliön
ja Filip Romsin taisteluja F1-veneiden kuninkuusluokassa voi seurata koko tulevan kauden ajan ilmaiseksi uudessa Viafree -netti-tv:ssä - suorina lähetyksinä suomenkielisellä selostuksilla.

"F1-veneiden MM-sarja on erittäin arvostettu sarja. On tosi nastaa hypätä 'selostuskoppiin' ja seurata suomalaistähtien taistelua lajin maailmanmestaruudesta. Lasken jo päiviä, milloin on ensimmäinen kilpailu. Pitkään ei tarvitse odottaa", hehkuttaa selostaja Matti Kyllönen.

Viasatin toimitusjohtaja Mathias Norrback muistuttaa, että moottoriurheilu sen kaikissa muodoissa kiinnostaa perinteisesti suomalaisia. "F1-kilpaveneet ovat upea uusi lisä urheilutarjontaamme".

F1-veneiden kauden ensimmäinen MM-osakilpailu ja suora lähetys Viafreeltä on edessä huhtikuun 21.-23. päivä Portimaossa Portugalissa.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Päivän pila: Batmani... Pako New Yorkista -k... >

Keskustelut (2 viestiä)

KitiW

20.04.2017 klo 09.52

Saisinko yhteystiedot tiedottajallenne, kiitos
lainaa
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

20.04.2017 klo 10.02

KitiW kirjoitti:
Saisinko yhteystiedot tiedottajallenne, kiitos


https://www.v2.fi/yhteystiedot/
lainaa

Kirjoita kommentti


129


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova