Tuorein sisältö

Spider-Man-konna Venom aikoo ansaita korkean ikärajan

28.03.2017 klo 21.21 | Luettu: 1638 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Spider-Manin vastustaja Venom seikkailee omassa elokuvassa lokakuussa 2018. Projekti on outo, sillä Sony suunnittelee leffaa yksin, vaikka Sonyn ja Marvelin yhteinen elokuva Spider-Man: Homecoming valmistuu tänä kesänä.

Sivuston Collider kuulemat sisäpiirijuorut maalaavat hieman tarkempaa kuvaa. Colliderin mukaan Venomin on määrä toimia Sonyn oman Marvel-universumin alkuna. "Sonyn Marvel-universumi" ei kytkeydy "Marvelin elokuvauniversumiin" millään tavalla.

Venom on suunnitelman mukaan korkeaa ikärajaa kantava tieteiskauhujännäri, joka todennäköisesti tehdään hillityllä budjetilla Deadpoolin ja Loganin hengessä.

Kuten äskettäin uutisoitiin, myös Black Catin ja Silver Sablen yhteinen elokuva on suunnitteilla. Heidätkin tunnetaan parhaiten kytköksistä Spider-Maniin (siksi Sonylla on oikeudet heihin), mutta tämäkään leffa ei ole jatko-osa uudelle Spider-Manille, vaan leffa kuuluu Venomin aloittamaan jatkumoon.

Venomin ja "Spider-Manin naisten" elokuvista oli puhetta jo ennen Spider-Man: Homecoming -diiliä. Hulluin huhu tuolta ajalta on se, että Spider-Manin täti May saa esiosan, jossa hän seikkailee agenttina.

Ohjaajia Sonyn elokuvilla ei ole, vaan pyörää pyörittää studiopomo Tom Rothman. Kun hän oli 20th Century Foxin johdossa, X-Men-sarja sai alkunsa. Toisaalta monet tuon sarjan ongelmista on laitettu hänen syykseen, koska hän asetti elokuville rajoituksia.

Lähde: Collider

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< True Detectiven kolm... Laivat repeävät ja l... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova