Tuorein sisältö

Dragonheart 4:ssä soditaan sydäntulen vuoksi: traileri

29.03.2017 klo 21.00 | Luettu: 3286 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kun Dragonheart 3: The Sorcerer's Curse sai trailerin pari vuotta sitten, moni ihmetteli, että missä vaiheessa kakkososa tehtiin? Dragonheart: A New Beginning tehtiin DVD-markkinoita varten vuonna 2000, eli neljä vuotta alkuperäisteoksen jälkeen. Ensimmäinen Dragonheart eli Viimeinen lohikäärme ei menestynyt kummoisesti, mutta Sean Conneryltä kuulostavalla lohikäärmeellä on yhä ystäviä. Leffa kisasi tehoste-Oscarista.

Kesällä julkaistava neljäs osa Battle for the Heartfire kertoo kuolleen kuninkaan lapsenlapsista, jotka päätyvät törmäyskurssille. Riidat on sovittava, sillä Drago-lohikäärmeen voimien lähde varastetaan ja tilanne vaarantaa kuningaskunnan tulevaisuuden.

Osat 3 ja 4 ovat käytännössä esiosia. Käsikirjoittaja Matthew Feitshans on vihjannut, että uusien elokuvien on tarkoitus kasvattaa fanipohjaa: ensimmäisestä osasta saatetaan tehdä ison budjetin uusi versio myöhemmin.

Conneryn korvasi viimeksi Ben Kingsley ja tällä kertaa Dragona ääntelee Patrick Stewart. Ensimmäinen traileri:


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Fifth Element -o... Hirveää pelleilyä: t... >

Keskustelut (2 viestiä)

OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

30.03.2017 klo 03.14 1 tykkää tästä

Ensimmäinen Dragonheart oli kyllä pienoinen yllätys. Vuokrasin sen vain sattumalta aikoinaan ja siitä tulikin yksi suosikeistani. Toinen osa oli ihan katsottava, ei tietenkään yltänyt ensimmäisen tasolle. Kolmas mielestäni oli taas ihan halpalaarikamaa, vähän väkisin väännettyä kuraa ja nähtävästi tämä neljäs jatkaa samalla linjalla. Ja tuon trailerin perusteella ovat säästäneet Dragon tekemisessä palkkaamalla amatöörin tekemään sen tietokoneella. Siinä ensimmäisessä elokuvassa se lohikäärme näyttää edelleen parhaimmalta.
lainaa
Liimaletti

30.03.2017 klo 19.24

Juu, näyttää ihan Merlin TV-sarjalta. Joskin sarja oli ihan ok, mutta TV-tehosteet ovat aina TV-tehosteita.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova